Detaliul scris de soția lui Nosfe când explica de ce ”merită tot omul ăsta”. Pasaje sfâșietoare. ”Este un bărbat pe care nu îți permiți să îl pierzi. Pierzi prea multe odată cu el”
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Nosfe - Mădălina/ foto Instagram @sotiedeartist
Nosfe - Mădălina/ foto Instagram @sotiedeartist
În mai multe articole, soția lui Nosfe și-a descris relația, iubirea, ce simte pentru artist. 

Rapperul Nosfe a murit la vârsta de 37 de ani, în urma unui infarct. Născut în 24 martie 1985, în Galați, el activa pe piața muzicală de 20 de ani. Moartea lui Nosfe a fost fulgerătoare. Era căsătorit și avea o fetiță. 

Pe blogul său, sotiedeartist.ro, soția lui Nosfe, Mădălina, a scris, de mai multe ori, cum a ajuns soție de artist. Una dintre postări se încheia cu ”merită tot omul ăsta”

”E frumos mă! Doamne, are niște ochi… oricât de bipolară aș părea, dimineața, când are ochii ăia albaștri, odihniți, și dacă mai prinde și o rază de lumină… m-am regăsit de foarte multe ori blocată cu privirea pe ochii lui” scria Mădălina, pe blogul său. 

”Și apoi, e bărbat! Se vede! Se simte fără să fie nevoie să pui mâna pe el! Îmi inspiră siguranță, și protecție, și mă face să mă simt femeie, și când e lângă mine pe stradă, și când e lângă mine în pat. Și a crescut cu foarte multe femei, și tare bine a învățat să ne înțeleagă, pe noi, astea de pe Venus. Și e smart, și e intuitiv, și e foarte sincer. Demontant de sincer” mai scria ea, adăugând: 

”Și e blând când e cazul, și e uman. Și empatizează cu oamenii, și suferințele și bucuriile lor. Și este atât de muncitor, dar atât de muncitor încât eu uneori mă simt prost când am momente de leneveală. Nu există cuvântul ăsta pentru el. Nu are voie să se plictisească, pentru că asta înseamnă timp prețios irosit, că NOSFE BENZU bagă 25 de ore și simte că nu face nimic!”. 

”Și pe deasupra, are o poveste de viață care v-ar îngrozi pe mulți dintre voi. Și a trecut prin atât de multe lucruri, și a învățat să se ridice singur, și mai puternic, de atât de multe ori. Eu îi zic foarte des că nu înțeleg uneori cum reușește să fie atât de întreg la minte după tot ce a trăit. Poate, în esență, și eu sunt la fel de lovită ca el, și în nebunia noastră ni se pare doar nouă că suntem normali.

(...) Pentru mine este un bărbat pe care nu îți permiți să îl pierzi. Pierzi prea multe odată cu el. Acum, repet, poate este vorba doar de sentimentele mele față de el, de dragostea asta năbădăioasă fără de care ni se pare că nu putem trăi” își descria Mădălina iubirea față de Darius Vlad Crețan, pe numele său real. Artistul. 

De ce a murit Nosfe

Nosfe a murit în urma unui infarct.

Infarctul miocardic este o urgență medicală care apare atunci când una sau mai multe dintre arterele care alimentează inima cu sânge sunt blocate. Infarctul miocardic este cunoscut și ca atac de cord și trebuie tratat cu maximă seriozitate, atunci când se manifestă, pentru că prezintă risc letal.

Din ce în ce mai mulți tineri fac infarct. Dacă în urmă cu aproximativ două-trei decenii, ”infarctul la tineri” era doar o temă pentru teza de doctorat, acum, din păcate, este o normalitate a zilei. 

Despre acest subiect ne-a vorbit prof. dr. Dragoș Vinereanu la DC News și DC Medical: ”Acum ne confruntăm cu o mare problemă: infarctul la tineri. Dacă veniți acum la noi pe secție, sigur găsiți trei-patru oameni tineri, cu infarct miocardic, sub 40-45 de ani. În urmă cu 25 de ani, se făceau lucrări de doctorat, studiam acest subiect pentru că era foarte interesant. Acum este o regulă ca un tânăr să facă infarct. Tinerii fac infarct. Punct. Fac infarct mai des decât alte vârste”. Citește mai mult aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel