Data publicării:

Detaliul care sugerează că Rusia s-ar afla, de fapt, în spatele atacului Hamas asupra Israelului. Ce spune un specialist / video

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Sergej Sumlenny, directorul general al unui think tank din Berlin, a vorbit despre posibilitatea ca Federația Rusă să se afle în spatele atacului Hamas asupra Israelului.

Sergej Sumlenny este fondator și director general al Centrului European de Reziliență, un think tank din Berlin. În perioada 2015-2021, Sumlenny a lucrat ca director la Biroul Fundației Heinrich Böll din Kiev. Are un doctorat în științe politice și un Masterat în drept european la Universitatea Liberă din Berlin.

Acesta a postat pe X o filmare în care spune că doar Rusia are experiență în folosirea dronelor împotriva tancurilor.

„Rusia este clar în spatele acestui lucru. Niciun aliat al HAMAS, cu excepția Rusiei, nu are experiență în folosirea dronelor care aruncă bombe împotriva tancurilor de luptă moderne. Numai Rusia ar putea antrena HAMAS în acest lucru“, a scris Sumlenny pe Twitter.

CITEȘTE ȘI      -      „Operațiunea Sabia de Fier”, lansată de Israel. Imaginile zilei cu blocurile cu peste 10 etaje din Fâșia Gaza care se prăbușesc în câteva secunde / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel