Despre alegeri. Făcute natural, cu bucurie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Comunicate
WhatsApp
Suntem suma alegerilor noastre. Este un adevăr cunoscut de mult timp, nu-l afirmăm noi pentru prima dată. Există oameni care conștientizează mai mult acest lucru, alții ceva mai puțin. Dar, cu siguranță, vine un moment în viața fiecăruia dintre noi când realizăm că viața este compusă din alegeri. De la cele mici, aproape banale - hainele pe care le alegem pentru a ne îmbrăca într-o zi- până la cele profunde, definitorii pentru viață.

Între ele, rămân alegerile care ne aduc bucurie sau stabilitate și siguranță. Uneori, și mici supărări. Important este să ni le asumăm pe toate, natural și echilibrat. Și să fim conștienți de puterea noastră de a alege.

Noi decidem să păstrăm aproape oamenii frumoși a căror prezență ne umple sufletul, transformând întâlnirile cotidiene în prietenii de o viață. Noi alegem cât de mult timp petrecem cu familia și modul în care alegem să le arătăm prețuirea. Noi decidem să spunem ”da” sau ”nu” atunci când în adâncul nostru este ”da” sau ”nu”. Alegeri făcute natural, cu bucurie.

Natural la masă.

Tot despre alegeri este vorba atunci când ne gândim la alimentație. Mai sărat, mai dulce, servit în oraș sau numai acasă. De fiecare dată, o alegere. Îmbucurător rămâne faptul că tot mai mulți alegem să consumăm produse naturale, fără conservați. Suntem preocupați de bucuria adevărată pe care ne-o aduc alimentele naturale. Și de calitate. De la producători cu un istoric bogat, care și-au dovedit în timp valoarea. Și la care respectul pentru consumator este alegerea principală.

Tymbark Cool 2L. Ideal în familie. Alegerea naturală.

Alegem să consumăm Tymbark Cool 2L - băutura ideală în familie, la masă, la întâlniri cu prietenii sau de business. Tymbark COOL este o băutură răcoritoare necarbonatată ce se produce cu ajutorul tehnologiei de ambalare în mediu aseptic. Produs creat după o rețetă fără conservanți, regăsit la cel mai bun raport “cantitate/ calitate/ preț”.

Tymbark Cool 2L te invită să-l savurezi și prin intermediul unei campanii care se desfășoarăîn perioada 30 aprilie - 7 iunie.

 #Stiu ce beau #NaturalLaMasa

Despre Tymbark: Lansat pe piața din Romania în iulie 2004, Tymbark este astăzi una dintre cele mai cunoscute și apreciate mărci din România. Este un produs modern, dinamic și aspirațional. Reușește mereu să se reinventeze și să dea trendurile pieței de JNSD, fiind lider detașat în categorie. Produsele TYMBARK sunt de cea mai ridicată calitate, adresând-se unui target variat de consumatori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel