Desființare SIIJ. Laura Vicol: Monstruozități, dacă mai rămân ei la guvernare! M-am documentat
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Laura Vicol
Laura Vicol
Laura Vicol, deputat PSD, a oferit, miercuri, în plină criză a guvernării, un interviu în exclusivitate pentru DCNewsTV. Printre subiectele discutate s-a numărat și desființarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor în Justiție (SIIJ).

„Odată desființat SIIJ-ul, automat cei care fac abuzuri nu vor mai putea fi sancționați în absolut niciun fel, neavând Legea răspunderii magistraților, măcar atâta speranță mai aveai: dacă e un procuror sau judecător abuziv, te duci la SIIJ”, a spus Laura Vicol în cadrul interviului pentru DCNewsTV.

„Sunt dosare terminate. M-am documentat. Din 15 procurori, au funcționat doar șapte. Evident că nu li s-a pus la dispoziție absolut nimic, am chiar un raport făcut cu toate datele, toate dosarele, tot ce s-a întâmplat acolo. Nu s-a înțeles că SIIJ nu era o instanță de judecată”, a mai spus Laura Vicol. 

„În momentul în care au drum liber la abuzuri, pot face absolut orice doresc ei cu Legile justiției. De exemplu, ministrul Stelian Ion trimisese către CSM, fără să-și ia avizele interministeriale, niște proiecte de legi în care a uitat să le bage și pe cele legate de protecții și asistență socială. Vă dau un exemplu. Nu intru în detalii tehnice”, a mai zis Laura Vicol, adăugând: „Ei sunt acolo fiecare pe tarlaua lui. România nu mai e o țară condusă de parlamentari și politicieni, nu. Fiecare pe moșia lui.”

Revenind la SIIJ, deputatul PSD a mai spus: „Cu siguranță, multe au tangențe cu SIIJ. Cu siguranță, spun eu că, în momentul în care va fi desființat SIIJ, vom vedea și alte monstruozități, dacă mai rămân ei la guvernare.”

„Sper din tot sufletul să plece”, a conchis Laura Vicol. 

VEZI ȘI: Retragere Cîțu, solicitarea USR PLUS. Vicol: Joc mizerabil!

Laura Vicol, interviul zilei la DCNews, cu Val Vâlcu, în plină criză la guvernare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel