Data publicării:

Descoperire macabră într-o casă din Botoșani. O femeie și fiica sa, minoră, carbonizate. Principalul suspect a fost reținut

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Stiri
WhatsApp
nquam Photos / Sabin Cirstoveanu
nquam Photos / Sabin Cirstoveanu
O femeie de 47 de ani și fiica sa, de 14 ani, au fost găsite carbonizate într-o casă părăsită. Principalul suspect a fost reținut în cauză.

Două persoane, o femeie de 47 de ani şi fiica acesteia, în vârstă de 14 ani, au fost găsite decedate, sâmbătă, într-o locuinţă care ar fi fost incendiată, în comuna botoşăneană Manoleasa, scrie Agerpres.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, Delia Nenişcu, principalul suspect în acest caz este soţul femeii decedate.

”Astăzi, în jurul orei 11,00, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la o locuinţă, din comuna Manoleasa, este posibil să fie un incendiu, întrucât iese fum dens din interior.

Echipajul direcţionat la faţa locului a identificat locuinţa la care făcea referire apelantul, iar în interior, au fost găsite două persoane, o femeie, de 47 de ani şi o minoră, de 14 ani, decedate, care prezentau arsuri la nivelul corpului. De asemenea, femeia prezenta o plagă tăiată la nivelul părţii superioare a corpului”, a precizat Nenişcu.

Cercetările au fost declinate către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani, pentru comiterea infracţiunii de omor. Persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată şi se află în custodia poliţiştilor.

Potrivit presei locale, descoperirea a fost făcută de către mama și bunica celor două, cea care le găzduise câteva zile după ce au acestea au fost fugărite de acasă de soțul victimei, în urma unui conflict. Din păcate bătrâna nu a putut să le mai găzduiască, iar cele două s-au refugiat într-o casă din apropiere, care era părăsită de mai multă vreme.

Coordonatorul în cadrul dispeceratului SJA-SMURD Botoșani, medicul Cătălina Dihaniuc a declarat că ”cele două victime erau decedate, cu arsuri pe mai multe zone ale corpului. A fost constatat decesul la fața locului, fiind anunțată și Poliția”, potrivit Monitorul de Botoșani.

Citește și: Incendiu în Vaslui: Un bărbat a ajuns la spital după ce şi-a dat foc la casă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel