Data publicării:

Descoperire macabră în Gorj: Resturi umane, găsite în zona unei foste stații de carburanți

Autor: Tudor Polojan | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Pixabay, de diegoparra
Foto: Pixabay, de diegoparra
Un craniu uman și fragmente osoase au fost găsite în apropierea unei foste stații de carburanți din Bâlteni, Gorj, alături de articole vestimentare feminine. Descoperirea a fost făcută de un localnic care își plimba câinele. Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și efectuează cercetări pentru a stabili identitatea persoanei și circumstanțele în care a avut loc decesul.

Citește și: Autobuz plin de elevi, cuprins de flăcări din cauza unei defecțiuni, în Arad

Polițiștii din Gorj au demarat o anchetă pentru ucidere din culpă după ce în zona unei foste stații de carburanți din localitatea Bâlteni au fost descoperite un craniu uman și mai multe fragmente osoase, alături de articole vestimentare care ar putea aparține unei femei. Incidentul a fost semnalat duminică, atunci când un localnic a găsit craniul în timpul unei plimbări cu câinele, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Gorj.

Apelul la 112 a fost făcut de un bărbat de 50 de ani din comuna Bâlteni, care a declarat că a descoperit un craniu uman în timp ce își plimba câinele în apropierea unei foste stații de carburanți din zonă.

„La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, iar în urma cercetării locului faptei a fost identificat un craniu cu aspect uman. Pe o suprafață de până la 25 de metri au fost descoperite și alte fragmente osoase”, au precizat reprezentanții IPJ Gorj într-un comunicat oficial.

În proximitatea craniului și fragmentelor osoase, anchetatorii au identificat trei articole vestimentare feminine, o pereche de ghete din cauciuc și un ceas de damă. Toate obiectele descoperite au fost ridicate de la fața locului pentru a fi examinate, iar fragmentele osoase au fost trimise la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru o constatare medico-legală. Ulterior, se va efectua o expertiză antropologică pentru a determina cu exactitate proveniența resturilor umane.

Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar ancheta este în plină desfășurare. Autoritățile caută să stabilească identitatea persoanei decedate, cauzele morții și contextul în care au ajuns aceste resturi în zonă.

Te-ar mai putea interesa și: Întâmplări stranii din Pipera. De ce nu vin toți corporatiștii la teatru — explică Radu Popescu, regizorul care a renunțat la Medicină pentru a se dedica dramaturgiei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel