Descoperire macabră în Alba Iulia. Un bărbat, găsit împușcat în casă de către soția sa
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Descoperire macabră în Alba Iulia. Un bărbat, găsit împușcat în casă de către soția sa  / Foto: Pixabay, de soumen82hazra
Descoperire macabră în Alba Iulia. Un bărbat, găsit împușcat în casă de către soția sa / Foto: Pixabay, de soumen82hazra
Un bărbat a fost găsit împușcat în cap într-un apartament din Alba Iulia. 

Descoperire macabră în Alba Iulia. Un bărbat a fost găsit împușcat în cap cu o armă de vânătoare, scrie Alba24.ro. Potrivit IPJ Alba, în jurul orei 16.30, o femeie din Alba Iulia a anunțat, printr-un apel 112, că l-a găsit pe soțul său, în apartamentul în care locuiesc, decedat, cu o leziune în zona capului, produsă prin împușcare.

La fața locului s-a deplasat o echipă de complexă, formată din polițiști de investigații criminale, arme și criminalistic, iar din primele cercetări a rezultat că bărbatul, în vârstă de 58 de ani, s-ar fi sinucis cu o armă de vânătoare pe care o deținea în mod legal. Potrivit unor surse, bărbatul care a murit era cetățean spaniol, cu rezidență în România.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc acest incident.

Cazul Adelei, polițista care s-a împușcat cu arma din dotare în baia gării din Strehaia

Adela era șef de post la Poliția Transporturi din Strehaia. Ea fost găsită inconștientă de către un coleg, iar lângă ea era pistolul ei Beretta, scos din toc. Medicii au intervenit de urgență pentru a o salva, dar polițista a murit în drum spre spital. Adela se căsătorise anul trecut. Soțul ei este și el polițist, în Dolj. Au trecut doar câteva luni de la fericitul eveniment. Acum prima ipoteză a anchetatorilor este că femeia s-a sinucis din cauza unor probleme pe care le-ar fi avut în căsnicie. Înainte de a se împușca, ea i-ar fi trimis un mesaj de adio soțului său. ( Vezi AICI mesajul polițistei)

"La data de 19 ianuarie a.c., ora 09.42, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat, prin apel 112, de un polițist din cadrul Poliției Transporturi Strehaia, cu privire la faptul că un agent de poliție, de 25 de ani, ajutor șef de post la Poliția Transporturi Strehaia, s-a împușcat în cap, cu arma din dotare, în baia gării Strehaia.

Aceasta a intrat în serviciu la ora 08.00. Era promoția 2018 a Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, iar ultimul aviz psihologic a fost primit în anul 2020. La fața locului, s-a deplasat o echipă de cercetare, pentru a stabili toate împrejurările producerii evenimentului.", conform IPJ Mehedinți.

Sfârșitul tragic al Adelei este similar cu cel al Sabinei, ofițer de poliție în Brașov, găsită moartă în casă, de ziua ei, pe 31 decembrie, cu răni la cap provocate de un glonț. Sabina era și ea foarte tânără. Avea 29 de ani și un soț, de asemenea, polițist. Și ea trecuse cu bine ultima testare psihologică și se căsătorise cu doar câteva luni înainte de a fi găsită împușcată. Vezi AICI mai mult.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel