Urmărește emisiunea live
Deschidere școli. Medicul lui Netanyahu arată GREȘEALA Israelului: Discuție POLITICĂ. Totul e închis acum
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Foto Pexels, caracter ilustrativ. Deschidere școli. Medicul lui Benjamin Netanyahu arată GREȘEALA Israelului
Foto Pexels, caracter ilustrativ. Deschidere școli. Medicul lui Benjamin Netanyahu arată GREȘEALA Israelului
Dr. Herman Berkovits, medicul premierului israelian Benjamin Netanyahu, a explicat care a fost greșeala care a dus la închiderea totală a Israelului. 

”Ultima dată a fost mai mult o discuție politică. Unii politicieni au spus hai să deschidem grădinițele și școlile până în clasa a patra și clasele a XI-a și a XII-a, unde trebuie să dea maturitatea, iar cei de la clasa a cincea până la clasa a zecea să-i ținem închiși (învățământ online n.r.). După anumite discuții politice, s-a hotărât să se deschidă tot, inclusiv clasele V-X. Aici a fost GREȘEALA. Totul e închis acum. Suntem într-o închidere aproape totală.” a spus medicul Herman Berkovits, care a adăugat că la școală acum e totul închis. 

”Asta este și cauza pentru care s-a hotărât să se vaccineze toate cadrele din învățământ, pentru a putea deschide școlile apoi” a spus medicul lui Benjamin Netanyahu, prim-ministru al Israelului. 

Trei scenarii în România

În România, s-a decis deschiderea școlilor în trei scenarii, începând cu 8 februarie, după cum a explicat ministrul Educației:

”În scenariul verde, toate grădinițele și școlile sunt deschise.

În scenariul galben, avem deschise grădinițele, învățământul primar, respectiv clasele I-IV, și clasele terminale, clasa a opta și clasele a XII-a, a XIII-a.

În scenariul roșu, vor fi deschise grădinițele și clasele I-IV, chiar dacă este rata de infectare peste 3 la mie. La pragul de 6 la mie, se suspendă activitățile.”

Vezi și: Încep școlile din 8 februarie 2021. Grădinițele, deschise în orice scenariu. Cîmpeanu, explicații clare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel