Deputatul PDL Theodor Paleologu se înscrie în Mișcarea Populară
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
paleologu
paleologu

Deputatul PDL Theodor Paleologu părăsește formațiunea din Modrogan și o urmează pe Elena Udrea în partidul aflat sub tutela lui Traian Băsescu, Mișcarea Populară.

În mai puțin de o săptămână de la înregistrarea oficială a Partidului Mișcarea Populară, 16 parlamentari ai PDL au demisionat pentru a se înscrie în partidul înființat de Traian Băsescu.

Aceștia vor activa ca parlamentari neafiliați și vor face Opoziție majorității USL.

Elena Udrea a declarat, luni, că "sunt foarte mulți aleși locali și parlamentari care își doresc să vină alături de PMP". Ea a anunțat că vor fi inițiate două moțiuni simple împotriva a doi miniștri, pe care PMP îi crede responsabili de intervenția eșuată în cazul accidentului din Apuseni.

Paleologu, intelectualul loial Elenei Udrea

"PDL, de la Congresul de anul trecut, este rupt în două. Îmi pare rău de colegii de la sectorul 2 alături de care am făcut două campanii", a spus Paleologul la retragerea din PDL.

Theodor Paleologu a fost unul dintre puțini lideri PDL care la alegerile interne din martie anul trecut a refuzat, în primă fază, să-și aleagă o tabără. Într-un final, intelectualul a făcut campanie pentru Elena Udrea, despre care spunea că este perfectă în "rolul anti-Ponta". Pe Vasile Blaga îl descria drept un șef de partid fără "lipici la public", în timp ce despre Monica Macovei spunea că este "ca nuca în perete".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel