Deputatul PDL, Alin Trăşculescu, a fost eliberat din arest
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
trasculescu
trasculescu

Reținut de DNA pentru trafic de influenţă, instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată şi instigare la spălare de bani, deputatul PDLAlin Trăşculescu, a fost eliberat luni dimineaţă din arestul Poliţiei Capitalei.

Trăşculescu fusese reţinut în noaptea de sâmbătă spre duminică de procurorii anticorupţie, fiind cercetat pentru trafic de influenţă, instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată şi instigare la spălare de bani, cunoscând că aceştia provin din săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă.

 În acelaşi dosar este cercetat Marian Valeriu Calotă, asociat şi administrator al SC Maryna Exclusiv SRL, pentru complicitate la trafic de influenţă, fals în înscrisuri sub semnătură privată în legătură cu infracţiunea de trafic de influenţă, în formă continuată, şantaj comis în legătură cu infracţiunea de trafic de influenţă şi spălare a banilor, cunoscând că aceştia provin din săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă, în formă continuată, potrivit Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

Deputatul Trășculescu va figura în continuare pe listele ARD din Colegiul 5, Mărășești, județul Vrancea, pentru un   post de deputat în viitorul Parlament. Indiferent de situația viitoare a deputatului, acesta este posibil să ocupe un nou mandat de parlamentar în urma redistribuirii, în condițiile în care colegiul Mărășești este adjudecat de candidatul USL, potrivit simulării realizate de De Ce News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel