Deputatul cu AKM, suspendat 6 luni din PSD
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Diana Popescu
WhatsApp
Cătălin Rădulescu
Cătălin Rădulescu
Social-democrații au decis, joi, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional, suspendarea din PSD pe o durată de șase luni a deputatului Cătălin Rădulescu, după afirmațiile lansate în spațiul public cu privire la participarea lui la Revoluție și la armele pe care le deține.

Cătălin Rădulescu anunţase anterior, într-un comunicat adresat presei locale din Argeş, decizia de a se autosuspenda din partid. 

"Întrucât am o vechime de 21 de ani în PSD, nu doresc ca imaginea partidului şi a preşedintelui PSD să fie prejudiciate în niciun fel, mă autosuspend până la clarificarea aspectelor ce ţin de acest scandal mediatic, pentru a dovedi buna mea credinţă şi faptul că interpretarea dată cuvintelor şi opiniilor mele a fost denaturată, pentru a-mi decredibiliza imaginea şi activitatea politică. Rămân fidel principiilor, programului şi conducerii PSD", se arăta în comunicat. 

Poliţiştii i-au anulat lui Rădulescu dreptul de a deţine arme, acesta fiind amendat cu 2.500 de lei, după declarațiile acordate unui ziar. De asemenea, IPJ Argeş a sesizat Parchetul General cu privire la nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel