Deputată infectată cu COVID-19 a circulat cu trenul deși nu primise rezultatul testului!
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Inconștiență fără precedent de care a dat dovadă o deputată, care deși nu primise rezultatele testului de coronavirus, a circulat cu trenul până în capitala Marii Britanii

Margaret Ferrier, membră a Parlamentului britanic a călătorit cu trenul către Londra deşi bănuia că ar fi infectată şi apoi s-a întors cu trenul în Scoţia deşi primise rezultatul pozitiv, informează metro.co.uk.

Aceasta s-a scuzat public pentru acţiunea sa de a călători cu trenul deşi ştia că este suspectă de COVID-19. Deputata a călătorit cu trenul din Scoţia până în Londra înainte să primească rezultatul testului. Ba mai mult, s-a întors cu trenul la o zi după ce a primit rezultatul şi aflase că e infectată.


„Sâmbătă după-amiază, după ce am început să am simptome uşoare, am cerut efectuarea unui test COVID, pe care l-am făcut în acea zi. Simţindu-mă mult mai bine, am călătorit la Londra cu trenul luni, pentru a participa la întâlnirea din plen a parlamentului, aşa cum era programat. A fost greşit ce am făcut şi îmi pare foarte rău pentru greşeala mea. Luni după-amiază am primit un rezultat pozitiv pentru COVID-19. M-am întors acasă, în Scoţia (n.red.) cu trenul, fără să întreb medicii despre asta. Şi asta a fost greşit din partea mea şi îmi pare rău. Sunt în izolare acasă, încă de atunci”, a declarat politiciana conform Mediafax.

Cinic este că, în timpul vizitei sale în Parlament, deputata a avut o intervenţie publică prin care a mulţumit personalului medical din spitalele care au pacienţi
infectaţi cu noul coronavirus.

Totuşi, aceasta a precizat că a anunţat responsabilii din Parlament, care, la rândul lor, au contactat Ministerul Sănătăţii englez. Totodată, ar fi sunat şi la poliţie pentru a-şi declara greşeala. „Chiar dacă m-am simţit bine, ar fi trebuit să mă auto-izolez cât timp aşteptam  pentru rezultatul testului, şi regret profund cum am acţionat. Accept întreaga responsabilitate şi cer tuturor să nu facă aceleaşi greşeli”, a mai spus politiciana.

Reprezentanţii Camerei Deputaţilor a precizat că au luat măsuri de precauţie şi vor dezinfecta spaţiul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel