Deputata Anamaria Gavrilă, ex-AUR, scandal la Înmatriculări. Nu i s-a permis accesul pentru că nu avea certificatul verde
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto: Facebook Anamaria Gavrilă
Foto: Facebook Anamaria Gavrilă
Deputata Anamaria Gavrilă, ex-AUR, a fost protagonista unui scandal, miercuri dimineață, în fața sediului din Deva al Serviciului Public Comunitar de Înmatriculări şi Permise de Conducere. Tinerei nu i s-a permis accesul pentru că nu avea certificatul verde.  

Deputata Anamaria Gavrilă, ex-AUR, a mers miercuri dimineață la sediul din Deva al Serviciului Public Comunitar de Înmatriculări şi Permise de Conducere pentru a verifica dacă documentele pe care le-a depus au fost înregistrate. 

Nu i s-a permis accesul pe motiv că nu avea certificat verde, iar deputata s-a certat cu polițistul care asigura paza. Anamaria Gavrilă a filmat totul și a postat pe Facebook, potrivit zhd.ro.

Printre altele, Anamaria Gavrilă a acuzat că este ignorată de autorități și că salariații nu i-au oferit informațiile de care avea nevoie.

„Când am venit aici, luni, mi s-a condiţionat depunerea documentelor de a avea un certificat verde sau un test. Am refuzat acest lucru şi, aşa cum mi-au indicat doamnele de la ghişee, am lăsat documentele împreună cu suma de bani pentru numere preferenţiale şi am plecat acasă. Azi am venit, din nou, cu programare, pentru a întreba despre documentele mele. Aşa că stau şi întreb dacă documentele sunt aici, dacă sunt procesate şi când pot să le ridic. Au chemat poliţia locală să mă legitimeze”, a spus Anamaria Gavrilă.

Polițistul i-a spus Anamariei Gavrilă că angajaţii Serviciului Regim Permise şi Înmatriculări i-au transmis informațiile, dar că ea le-ar fi abandonat. De asemenea, i-a cerut să nu-l mai filmeze. „Trebuie să faceţi circ pentru a rezolva o problemă?”, a mai întrebat polițistul. 

Un bărbat i-a cerut deputatei să plece. „Avem de lucru, lăsaţi filmele pentru altă dată”, i-a spus el. „Azi, mâine n-o să mai aveţi de lucru, că nu vă mai lasă la lucru”, i-a răspuns deputata ex-AUR.  

La scurt timp, bărbatul a revenit cu o replică: „Staţi liniştită, că o să fie de lucru. Cine nu vrea să lucreze, n-o să lucreze. Chemaţi, bă, mascaţii să o ia de aici pe asta”. „Mergeţi la lucru, că nu e nicio ruşine să mergi să dai la şanţ”, a mai spus Anamaria Gavrilă apoi, potrivit Digi24.

În vara acestui an, deputata Anamaria Gavrilă și-a dat demisia din partidul AUR, anunțând că va rămâne în continuare parlamentar independent. Aceasta se pare că a fost dezamăgită de modul în care formațiunea politică AUR a ales să facă politică, obiectivele anunțate rămânând doar slogane. (Mai multe detalii, AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel