Denise Rifai, revenire spectaculoasă în TV. Emisiunea toamnei la Kanal D, AVALANȘĂ de întrebări
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Denise Rifai revine pe micile ecrane după o pauză lungă. Iată ce emisiune va prezenta.

Celebra jurnalistă Denise Rifai se va află față în față cu o serie de personalități din diverse domenii de activitate, într-un memorabil exercițiu de sinceritate.

“40 de întrebări cu Denise Rifai” este surpriză toamnei la Kanal D. Emisiunea, realizată după un format internațional de succes, va aduce, în curând, în față telespectatorilor personalități marcante din diferite domenii de activitate.

40 de întrebări adresate unui invitat, două minute pentru a răspunde la fiecare dintre acestea, într-o întâlnire revelatoare cu un jurnalist experimentat, informează kanald.ro

"Era nevoie de o asemenea emisiune unică"

“Am emoții foarte mari și îmi doresc din toată inima să fie cea mai bună emisiune dintre toate cele pe care le-am realizat până acum. Formatul este unul aparte, sofisticat, elegant, și m-a convins să spun Da! imediat acestei provocări. Era nevoie de o asemenea emisiune unică în grilă posturilor de televiziune de la noi. Este o nouă etapă în viață mea profesională,  însă ce rămâne neschimbat este că voi fi aceeași Denise Rifai. Onestă, mereu în căutarea adevărului în raport cu invitații mei, dar și cu publicul pe care îl iubesc atât de mult și de care îmi este foarte dor”, a declarat Denise Rifai. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel