Data publicării:

Denisa Ghizolu, despre lumânările parfumate. Atenție, produc emanații! Pe care ar trebui să le alegeți pentru a fi ok

Autor: Elena Aurel | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
SURSA: Neatza cu Razvan si Dani
SURSA: Neatza cu Razvan si Dani
La emisiunea „Super Neatza cu Răzvan și Dani", invitata Denisa Ghizolu, creator de lumânări, a vorbit despre cât de toxice sunt lumânările pentru organism și care sunt factorii pe care trebuie să îi luăm în considerare atunci când intenționăm să le cumpărăm. 

„Există, din păcate, anumite produse care nu sunt executate corect din punct de vedere tehnic și care nu includ toate ingredientele special concepute pentru a obține o lumânare de calitate și acelea, din păcate, produc emanații.”, a spus Denisa Ghizolu. 

Dacă nu sunt alese cu grijă, lumânările pot elibera substanțe toxice pentru organism.

„Există substanțe volatile, ftalați, parabeni, substanțe iritante care ne produc tot felul de neplăceri la nivelul pielii, probleme respiratorii și multe altele care ar putea fi evitate prin simplul gest de a controla foarte bine eticheta și producătorul de la care alegem lumânările parfumate sau neparfumate."

Denisa Ghizolu a povestit ce produse trebuie folosite pentru ca lumânările să poată fi folosite în siguranță.

„Este foarte important timpul de ceară pe care îl alegem. Eu mereu optez pentru un tip de ceară naturală, un mix de ceară de soia și ceară de cocos. Este o ceară curată, care arde fără emanații toxice. Pe lângă ceară, este absolut vital să alegem un fitil de calitate, dintr-un bumbac ecologic, netratat, care nu a trecut printr-un proces de albire, pentru că fitilul este cel care arde și care ar emana cele mai multe substanțe problematice.”, a mai spus aceasta.

VEZI ȘI: Alimentele pe care Carmen Brumă nu le consumă aproape niciodată. Pe unele le consumă totuși la câteva luni - https://www.dcnews.ro/alimentele-pe-care-carmen-bruma-nu-le-consuma-aproape-niciodata-pe-unele-le-consuma-totusi-la-cateva-luni_911073.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel