Delegația PMP, prezentă la Congresul PPE de la Rotterdam. Întâlnire cu Roberta Metsola, președintele Parlamentului European
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Delegația PMP, prezentă la Congresul PPE de la Rotterdam. Întâlnire cu Roberta Metsola, președintele Parlamentului European 
 /  Sursă foto: Facebook Partidul Mișcarea Populară
Delegația PMP, prezentă la Congresul PPE de la Rotterdam. Întâlnire cu Roberta Metsola, președintele Parlamentului European / Sursă foto: Facebook Partidul Mișcarea Populară
Partidul Mișcarea Populară a participat la Congresul PPE de la Rotterdam.

Partidul Mișcarea Populară a participat la Congresul Partidului Popular European de la Rotterdam. Din delegația PMP au făcut parte Eugen Tomac,Ionuț Simionca, Petru Movila, Mihail Neamțu, Sebastian Moise, Cătălina Bozianu, Răzvan Nicolae Sebe și Ștefan Florescu.

„În vremuri de criză, Partidul Popular European EPP - European People's Party are un mesaj puternic, de unitate și solidaritate în condamnarea agresiunii Federației Ruse asupra Ucrainei, iar PMP susține cu fermitate acest mesaj.

Prin participarea la Congresul PPE de la Rotterdam, PMP dorește să își consolideze profilul de partid european și își reafirmă angajamentul pentru valorile care definesc Uniunea Europeană, pentru #democrație, #libertate de exprimare și #solidaritate cu cei aflați în dificultate.

Delegația PMP s-a întâlnit astăzi, în prima zi a Congresului PPR, cu doamna Roberta Metsola, președintele Parlamentului European.

Discuțiile cordiale au vizat teme precum importanța identității creștine a continentului european, susținerea familiei, inclusiv a familiei monoparentale, dar şi oportunitățile deschise în secolul XXI de revoluția digitală pe care economia românească le poate exploata și mai bine.

Din delegația PMP la Congresul PPE de la Rotterdam fac parte Eugen Tomac președintele PMP, Ionuț Simionca, secretar general, Petru Movilă, președinte executiv, Mihail Neamțu, prim-vicepreședinte, Sebastian Moise, prim-vicepreședinte, Cătălina Bozianu, secretar general adjunct, Răzvan Nicolae Sebe, secretar general adjunct și Ștefan Florescu, vicepreședinte.“, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a Partidului Mișcrea Populară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel