DEFRIȘĂRI PĂDURI. Rareș Bogdan: "Luați-ne și aerul, vă dăm și rinichii! Asasinilor"
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Ministerul Mediului a declanșat un control la Holzindustrie Schweighofer, fabrică de cherestea, parte din grupul austriac Schweighofer cu privire la legalitatea achiziționării a lemnului tăiat din păduri. Rareș Bogdan a avut o reacție virulentă pe pagina sa de socializare. 

"Luați-ne și aerul, vă dăm și rinichii. Ne e dor de sufletul ce nu-l mai avem! Multă lume înjură Holzindustrie Schweighofer că a tuns România de păduri! Austriecii care "ne-au luat aurul verde", care "ne otrăvesc", care "ne sufocă, ne fură plamanii"! Pe buna dreptate. Ne fura! Ne JUMULESC dar cu voie de la stăpânirea ROMÂNEASCĂ a acestei țări! Să fie clar. Mizeriile noastre politice le-au aprobat, ei îi tolerează, ei îi încurajează, ei, POLITICIENII nu îi opresc!", a scris jurnalistul Rareș Bogdan, pe pagina sa de Facebook. 

Realizatorul emisiunii "Jocuri de putere" întreabă: "Cine e prost, omul de afaceri care profită de imbecili care se cer mereu cuceriți, cumpărați de trei lei, validați în postura de servitori saupoliticianul criminal care, cu bună știință, a luat din pământul ăsta copacii cu tot cu rădăcini și l-a livrat străinilor? 

Trădare de țară. Asasinilor!

Totodată, jurnalistul mai întreabă dacă trădarea s-a produs la străinii care și-au văzut de interese sau la București. "Unde e problema? În Tirol și Karinthya sau în Bucovina, Apuseni, Vrancea, Vaslui, Neamț, Bacău, Covasna, Harghita, Mureș și Maramurea?", întreabă Rareș Bogdan. 

"Nu sunt adeptul pedepsei cu moartea, dar, Doamne-iartă-ma!, mă încearcă o furie teribilă și o amărăciune care mă copleseste văzând cum arată sute de dealuri care plâng, care arată ca niște hârci imposibil de adus la viață! Ne jumulesc toți, e drept! Dar să fie clar: nu ne sterpelesc ei, le facem cadou! E trădare de țară! Aș pune asta în Constituție: constituie trădare de țară și se pedepseste cu închisoare pe viață, fără posibilitate de eliberare, fapta persoanei care cu bună știință, sau în somn, sau din greșeală, sau din nebunie politică și foame de bani împuținează viitorul copiilor, distruge resurse, falimentează încrederea! Asasinilor!", a conchis Rareș Bogdan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel