Defecțiune la metrou, între stațiile Grivița și Basarab. Călătorii, debarcați prin tunel / update
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
O defecțiune la un tren de metrou a avut loc marți dimineață pe Magistrala 4, între stațiile Grivița și Basarab.

Potrivit Metrorex, defecțiunea la trenul de metrou s-a produs la ora 7.51, pe Magistrala 4, între staţiile de metrou Grivita și Basarab.

„Călătorii aflați în tren au fost anunțați cu privire la deranjament și vor fi debarcați prin tunel, cu ajutorul personalului Metrorex, în condiții de siguranță și îndrumați pentru continuarea călătoriei”, a anunțat Metrorex.

Circulația trenurilor de metrou se desfășoară, pe celălalt fir de mers, în sistem pendulă.

Echipele Metrorex fac demersuri pentru retragerea trenului defect din circulație și reluarea traficului în condiții normale pe ambele fire.

UPDATE:

„Călătorii vor fi evacuați pe tunel către stația Basarab, distanța aproximativ 200 de metri”, potrivit ISU București-Ilfov.

La fața locului acționează Detașamentul Special de Salvatori, două echipaje SMURD, patru autospeciale de pompieri și salvatori de la Metrorex. Nu sunt persoane rănite.

Potrivit ISU, linia a fost deconectată de la electricitate, iar evacuarea se face sub coordonarea echipelor de pompieri.

Citește și / Incendiu puternic la o firmă care organizează evenimente în județul Giurgiu

Un incendiu puternic a izbucnit, în noaptea de luni spre marți, la o firmă care organizează evenimente în localitatea Cosoba, județul Giurgiu.

Potrivit ISU Girugiu, incendiul a afectat una dintre locațiile unei societăți comerciale care organizează evenimente, din localitatea Cosoba.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autospecială de primă intervenţie și comandă.

Pompierii au constatat faptul că incendiul se manifesta violent cu flacară deschisă la nivelul întregului imobil.

La parter, au ars două camere și bunurile din interior, iar la etaj alte două încăperi care deserveau ca și studiouri, mobilier și electrocasnice. De asemenea, a ars acoperișul pe o suprafață de aproximativ 80 de metri pătrați.

Cel mai probabil, incendiul s-a produs din cauza unui scurtcircuit electric, spun pompierii.

Nu au fost înregistrate victime, ci doar pagube materiale, notează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel