Declarație bombă! Un lider al Senatului rupe tăcerea despre guvernul Cioloș
Data publicării:
Autor: Cristina Alexandrescu
WhatsApp
Unul dintre liderii Senatului a declarat, duminică seară, într-o emisiune televizată, că Guvernul Cioloș este format din "conțopiști ai Bruxelles-ului" și că multi lideri politici "au tăcut că și-au negociat libertatea, inclusiv domnul Dragnea", condamnat în primă instanță la închisoare cu suspendare.

"Acest Guvern Ciolos se afla acolo și a trecut prin Parlament pentru că PNL l-a votat și Dragnea s-a dus la Președinte și nici măcar nu i-a propus un premier, aia a fost o glumă proastă (Liviu Voinea, n.red.), aia a făcut-o de formă. Când dl Dragnea nu va mai dori să rămână în acest Guvern și va da semnal șefilor de grupuri, acest Guvern nu va mai sta. Acest guvern e susținut de PNL și de Liviu Dragnea prin toată echipa, hai să nu ne facem că nu pricepem. Li s-a spus și PNL-ului și domnului Dragnea că trebuie sa vina un Guvern de tehnocrati ca asa vrea Bruxelles-ul. Punct", a declarat președintele grupului ALDE din Senat, Dumitru Pelican, la România TV.

"Ne apropiem de sfânta sărbătoare de Crăciun, de nașterea Domnului, măcar acum să încetăm să-i mai mințim pe români că am adus un Guvern de tehnocrați. Nu, doamnă, e de politruci. Este un Guvern de conțopiști ai Bruxelles-ului, care habar n-au pe ce lume trăiesc, majoritatea dintre ei n-au condus pe nimeni, sunt varză de Bruxelles, bine a zis Tăriceanu. A fost un Guvern impus și măcar acum când e nașterea Domnului să nu mai mințim și să vindem gogosi. Nu avem niciun Guvern de tehnocrați, mulți lideri au tăcut că și-au negociat libertatea - inclusiv domnul Dragnea, da, pentru ce are - și au tăcut din gură când li s-a spus că trebuie să vină Guvernul Ciolos ca așa vrea Bruxelles-ul. Ăsta e adevĂrul, mi-l asum, n-au decât să ne impuște pe stradă și-așa am primit amenințări. Haideți, doamna, că nu suntem proști", a adăugat Pelican.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel