Decizia Tribunalului București cu privire la părinții lui Vlad Pascu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cristian Cîșleanu
WhatsApp
Foto: Inquam Photos / George Călin
Foto: Inquam Photos / George Călin
Află ce decizie a luat Tribunalul Bucureşti cu privire la părinții lui Vlad Pascu.

Tribunalul Bucureşti a decis, miercuri, 29 noiembrie, că Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu, care a accidentat mortal doi tineri la 2 Mai, poate fi cercetată sub control judiciar. Pentru tatăl tânărului magistraţii au decis ridicarea controlului judiciar.

Tribunalul Bucureşti a hotărât să înlocuiască măsura arestului la domiciliu în cazul mamei lui Vlad Pascu, Mirunei Pascu, cu cea a controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Foto: Inquam Photos / George Călin

Totodată, judecătorii au hotărât să ridice controlul judiciar pentru Mihail Claudiu Pascu, trimis în judecată pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

“Dispoziţiile judecătorului de cameră preliminară în ceea ce priveşte înlocuirea măsurii preventive a arestului la domiciliu, dispusă faţă de inculpata Pascu Miruna, cu măsura preventivă a controlului judiciar şi revocarea măsurii controlului judiciar, dispusă faţă de inculpatul Pascu Mihail Claudiu, nu sunt executorii la acest moment. Executorii la momentul rămânerii definitive a prezentei încheieri”, se arată în minuta instanţei.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată în termen de 48 de ore de la comunicare, conform Adevărul.

Miruna Pascu este acuzată de influenţarea declaraţiilor şi ameninţare, iar Mihail Claudiu Pascu pentru că a deţinut fără drept un număr de 73 cartuşe de vânătoare, muniţie letală.

Vlad Pascu este acuzat că a provocat un accident rutier, în 2 Mai, în urma căruia doi tineri au murit, după ce s-a urcat la volan drogat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel