Decizia instanței în cazul Monicăi Macovei. UPDATE: Prima reacție a motociclistului accidentat de fostul ministru al Justiţiei. "Merita mai mult"!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Află în articol care este decizia instanței în cazul Monicăi Macovei, după ce a intrat cu mașina într-un motociclist.

UPDATE:

Ilie Constantin, motociclistul accidentat de Monica Macovei în urmă cu un an și jumătate, a venit cu o reacție, după ce fostul ministru al Justiției a fost condamnată la 6 luni de închisoare cu suspendare, pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

"Mi-e greu să cred, să vină măcar să își facă prezența acolo, că ar veni să muncească... Ea nu e în stare, am văzut că nu e capabilă și nu are experiență în domeniul în care a activat atât de mult, are foarte multe lacune, dar mai ales într-un domeniu în care nu activat. Vă dați seama că nu ar avea nimeni încredere să îi lase ceva pe mână", a spus Ilie Constantin la Antena 3 CNN atunci când a fost întrebat dacă el crede că Monica Macovei va face munca neremunerată în folosul comunităţii, așa cum a dictat instanța.

Întrebat dacă e dezamăgit de pedeapsa pe care a primit-o Monica Macovei, acesta spus: "Aș putea spune că merita mai mult".

Știrea inițială:

Monica Macovei, fost ministru al Justiţiei, a fost condamnată la şase luni de închisoare cu suspendare, pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, după ce a intrat cu mașina într-un motociclist, în octombrie 2022, transmite Antena 3 CNN. Decizia judecătorilor de la Judecătoria Mangalia nu este definitivă, sentința putând fi contestată la Curtea de Apel Constanța. 

Totodată, conform minutei instanței, Monica Macovei va trebui să facă și „muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 60 de zile, în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 2 București sau în cadrul Administrației Domeniului Public Sector 2 București”.

VEZI ȘI: Motociclistul accidentat de Monica Macovei, mesaj pentru fostul ministru al Justiției. "Părea supărată pe mine"

Detalii despre accidentul provocat de Monica Macovei

Reamintim că în septembrie 2023, fostul ministru al Justiţiei Monica Macovei a fost trimisă în judecată, în stare de libertate, pentru vătămare corporală din culpă, în urma rechizitoriului încheiat de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa.

Se întâmpla la un an după ce Monica Macovei a produs un accident de circulaţie în apropierea municipiului Mangalia, soldat cu rănirea lui Ilie Constantin, motociclist.

Fostul ministru al Justiției i-a provocat bărbatului leziuni care au necesitat 110 - 120 zile de îngrijiri medicale.

Inițial, aceasta a dat vina pe motociclist, dar s-a dovedit contrariul. Ilie Constantin a cerut în instanță despăgubiri de 500.000 de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel