Decese la Victor Babeș, MS comunicat. Ciuvică: L-am citit. E cel mai politic comunicat care se poate da
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Mugur Ciuvică
Mugur Ciuvică
Mugur Ciuvică a reacționat după comunicatul transmis luni seară de Ministerul Sănătății, în contextul în care trei pacienţi de la Unitatea mobilă de Terapie intensivă de la Spitalul „Victor Babeș” au murit. 

„Am citit comunicatul dat de Ministerul Sănătății. Mi se pare absolut halucinant! Că TIR-ul respectiv de ATI a fost operaționalizat de DSU, în paranteză Ministerul de Interne, adică specifică. Deci, l-au pus în funcție cei de la DSU de la Ministerul de Interne și este operat în momentul de față de Spitalul Victor Babeș, în paranteză ASSMB, Primăria Capitalei. Deci, omul ne spune că s-a întâmplat un accident, dar Ministerul Sănătății nu are nicio legătură. Și spune că ministrul a fost acolo și s-a interesat de situație”, a zis Mugur Ciuvică, luni seară, la Antena 3. 

„Este cel mai politic comunicat care se poate da într-o situație de genul acesta când mor oameni!”, a mai spus Mugur Ciuvică. 

Trei pacienţi şi-au pierdut viaţa la Unitatea mobilă de Terapie intensivă de la Spitalul „Victor Babeş”, din primele informaţii rezultând că s-ar fi produs o defecţiune la instalaţia de oxigen.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel