De Ziua Internațională a Păsărilor. Expoziție la Aiud
Autor: Flaviu Predescu | Publicat pe: 01 apr 2022, 09:15
WhatsApp
Expoziția stradală ” Păsări rare din colecția Muzeului de Științele Naturii Aiud” poate fi vizionată de astăzi  în spațiul expozițional din fața Primăriei Municipiului Aiud.

„Dedicată ”Zilei Internaționale a Păsărilor”, expoziția prezintă fotografii, însoțite de informații referitoare la dimensiune, greutate, areal de răspândire, ale unor specii deosebite de păsări din colecția muzeului: două specii de Colibri – cele mai mici păsări din lume, pasărea paradis din Noua Guinee, flamingul american, păsări din Delta Dunării: pelicanul, lopătarul, egreta și păsări dispărute din România: dropia, vulturul pleșuv negru.

Vă invităm să le admirați, atât în cadrul expoziției stradale cât și în cea permanentă, a muzeului și să nu uitați că oriunde s-ar afla, păsările au nevoie de ajutorul și protecția omului!

Foto:  Deschiderea expoziției stradale în prezența doamnei  Lorincz Helga, viceprimarul municipiului Aiud și a organizatorilor de la Centrul Multicultural Liviu Rebreanu Aiud / Muzeul de Istorie și Științele Naturii Aiud. Concept grafic bannere: Andrei Bako. Fotografii de Zoltan Balog.” Anunță un comunicat Inter-Art Aiud

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?