De Ziua Internațională a Păsărilor. Expoziție la Aiud
Autor: Flaviu Predescu | Publicat pe: 01 apr 2022, 09:15
WhatsApp
Expoziția stradală ” Păsări rare din colecția Muzeului de Științele Naturii Aiud” poate fi vizionată de astăzi  în spațiul expozițional din fața Primăriei Municipiului Aiud.

„Dedicată ”Zilei Internaționale a Păsărilor”, expoziția prezintă fotografii, însoțite de informații referitoare la dimensiune, greutate, areal de răspândire, ale unor specii deosebite de păsări din colecția muzeului: două specii de Colibri – cele mai mici păsări din lume, pasărea paradis din Noua Guinee, flamingul american, păsări din Delta Dunării: pelicanul, lopătarul, egreta și păsări dispărute din România: dropia, vulturul pleșuv negru.

Vă invităm să le admirați, atât în cadrul expoziției stradale cât și în cea permanentă, a muzeului și să nu uitați că oriunde s-ar afla, păsările au nevoie de ajutorul și protecția omului!

Foto:  Deschiderea expoziției stradale în prezența doamnei  Lorincz Helga, viceprimarul municipiului Aiud și a organizatorilor de la Centrul Multicultural Liviu Rebreanu Aiud / Muzeul de Istorie și Științele Naturii Aiud. Concept grafic bannere: Andrei Bako. Fotografii de Zoltan Balog.” Anunță un comunicat Inter-Art Aiud

G Ad:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro