Data publicării:

De noaptea minții ce se întâmplă în unele magazine Mega Image. Nu știi cum să fugi mai repede / video

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Freepik
Foto: Freepik
Jurnalistul Val Vâlcu a spus ce a pățit într-un magazin Mega Image.

În cadrul emisiunii „Nod în Papură“, la DC News, jurnalistul Val Vâlcu a mărturisit ce spaimă a trăit într-un magazin Mega Image atunci când a fost asaltat de o reclamă la rețeaua de sănătate Regina Maria:

„Anunț pe această cale, oficial, Regina Maria că reclamele pe care le difuzează la Mega Image și-au atins ținta. Nu voi călca la Regina Maria niciodată... poate luat, Doamne ferește, cu ambulanța!“, a spus jurnalistul Val Vâlcu.

„Nu suport să țipe unul la mine! Zice: Vino la Regina Maria! Bă’, să țipe, să-ți spargă urechile în magazin! E spam. Ăștia se plâng pe Internet că au primit spam-uri. Pe Internet nu dai click și le eviți, dar la magazin, când țipă unul la tine, nu e frumos. Nu îți e rușine să țipi la un client? Merg printre rafturi pe acolo și deodată vine unul: Regina Maria! Du-te domn’le de aici, lasă-mă în pace!

Mă ia cu sănătate, cu d’astea! Păi stai puțin, în primul rând m-ai speriat, a doua oară că nu-i un gest frumos!“, a mai adăugat Val Vâlcu.

CITEȘTE ȘI      -      EXCLUSIV  Vine holera peste noi? ”Oamenii ăștia nu știu că Dunărea colectează toată mizeria din Europa? Este o prostie!”

„E vorba de un contract, a luat bani pe reclama respectivă, pe principiul: Să scoatem bani din orice!“, a adăugat Alfred Bulai.

„Dar nu cred că folosește (rețelei de sănătate) Regina Maria. Sigur, mai sunt unii care poate nu aud bine, poate au căștile în urechi. Dacă țipă la ăia, poate nu-i supără, dar pe mine efectiv mă deranjează“, a spus Val Vâlcu.

„Există un filmuleț făcut de englezi, „Oglinda neagră“, iar un episod era legat de societatea viitorului, în care ești obligat să urmărești minim nu știu câte reclame pe zi. Produceai electricitate că dădeai la bicicletă și toți pereții erau cu reclame. Dacă închideai ochii, te avertiza că trebuie să vezi reclame. Serialul a anticipat. Nu știu unde te mai duci fără să te bombardeze reclamele. Cred că la un moment dat va deveni obligatoriu.

Pe telefonul meu, pe care îl plătesc, îmi apar știri pe care eu nu le-am cerut și nici nu știu cum să le scot. Eu plătesc telefon, cartelă și tot ce vrei, de ce îmi dai reclamă?“, a spus Alfred Bulai.

„Păi asta spun și eu. La mega Image mă duc și plătesc“, a adăugat Val Vâlcu.

CITEȘTE ȘI      -      EXCLUSIV  Ciolacu, la prezidențiale 2024. De ce ar putea fi șansa vieții lui / video

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel