Zahărul este unul dintre îngrăşămintele naturale cel mai des folosite, acesta stimulând procesul de creştere. Tot ce trebuie să faci este să pui o linguriţă de zahăr într-un pahar cu apă şi să foloseşti soluţia pentru a uda solul plantelor din ghiveci.
Zaţul de cafea este folosit și el pentru conţinutul ridicat de azot, fosfor, minerale şi potasiu. Pune-l pe un ziar şi lasă-l la uscat, scrie casepractice.ro. Poţi să-l foloseşti pentru brazde, plante în ghivece sau jardiniere. Pentru plantele de interior, este indicat ca zaţul de cafea să se folosească o dată la 6 luni. Tot ce trebuie să faci este să presari uşor zaţul pe pământ în jurul plantei şi să îl încorporezi apoi în sol.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Medeea Marinescu își explică lipsa de reacție publică după ce Florin Piersic a fost internat de urgență
- BANCUL ZILEI: Secretul ascuns al limbii române
- Medicul Alin Popescu, despre un aliment de pe masa de Paște: Preparat așa... e nenorocire completă / Asta e o regulă pe care mulţi nu o respectă, din păcate
- Tragedia din Vinerea Mare care a făcut înconjurul lumii. Peste 100 de români, majoritatea copii, au ars de vii în biserică
- Mircea Diaconu: E un fenomen, pe care nu-l sesizează aproape nimeni, care se petrece în România. Sunt vizați tinerii educați, IT-iștii, modernitatea țării
- Vasile Bănescu explică: De ce slujba de Înviere nu are loc în biserică. Când începe și când se termină sfânta slujbă a Paștelui
- Miracolul Luminii Sfinte? Ce știm despre aprinderea ei: Un arab și un turc verifică înainte Sfântul Mormânt
- Mioara Roman îi trimite semne Oanei Roman, din lumea de dincolo, chiar în Săptămâna Mare / foto în articol
- BANCUL ZILEI: Ați greșit numărul!
- Preotul Paul Iulius Negoiță, despre cea mai importantă tradiție de Înviere. Puțini mai respectă de Paște această regulă foarte veche, dar extrem de valoroasă