Data publicării:

De ce simțim că nu mai avem timp. Vlad Ciurea: Cuvintele care nu duc la nimic bun. Săracul nostru creier este suprasolicitat

Autor: Andrei Itu | Categorie: Sanatate
WhatsApp
foto - freepik
foto - freepik
De ce simțim că nu mai avem timp. Despre cum ne afectează toată această rutină zilnică a vorbit prof. Vlad Ciurea, reputat medic neurochirurg.

De ce simțim că nu mai avem timp. Simțul că nu mai avem timp poate fi rezultatul mai multor factori și experiențe individuale, și poate varia de la o persoană la alta. Avem prea multe activități și responsabilități în viața de zi cu zi, cum ar fi muncă, școală, grijă pentru familie și altele, iar asta s-ar putea să ne facă să ne simțim copleșiți de cantitatea de lucruri de făcut și din acest motiv simțim că timpul trece prea repede.

Stresul și anxietatea pot face ca timpul să pară că trece mai repede pentru că suntem preocupați cu grijile și cu gândurile despre viitor sau despre ceea ce avem de făcut.

Uneori, oamenii percep timpul ca trecând mai repede pe măsură ce îmbătrânesc, ceea ce poate fi legat de modul în care percepția timpului se schimbă odată cu vârsta.

De ce simțim că nu mai avem timp

Prof. univ. dr. Vlad Ciurea, medic primar neurochirurgie la Spitalul Clinic SANADOR, a explicat în exclusivitate la DC MEDICAL cum ne afectează toată această rutină zilnică întregul creier. Cuvintele pe care trebuie să le scoatem din vocabularul nostru și cum se gestionează burnout-ul, aflați pe DC MEDICAL!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel