DE CE sexul este foarte sănătos
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
sex
sex

Conform părerilor unanime ale specialiștilor s-a constatat că sexul este benefic pentru organism, oferind o plăcere extraordinară, fiind în același timp și foarte sănătos.

Iată câteva feluri în care activitatea sexuală ajută organismul.

Sexul reduce durerile de cap. Data viitoare când te doare capul, nu mai evita sexul din acest motiv. Din contră, stimularea zonei organelor genitale generează eliberarea de endorfine, corticosteroizi şi a altor ucigaşi naturali ai durerilor din corp.

Sexul reduce riscul de cancer la sân. Studiile dovedesc faptul că acele femei care fac dragoste cu partenerii lor mai mult de o dată pe lună, au risc mai mic de a face cancer la sân decât cele care nu sunt prea active sexual.

Sexul îți pune inima în mişcare. Cardiologii echivalează o partidă de sex cu un exercişiu fizic de intensitate moderată care întreține sănătatea inimii, aşa cum este şi mersul pe jos cu pas alert. Orgasmul aduce şi un bonus inimii: în timpul său inima poate avea pulsul de 110 bătăi pe minut, comparabilă cu ce poţi obţine făcând jogging sau mergând cu pas alert.

Sexul protejează prostata. Cercetătorii australieni au dovedit că bărbații de vârstă mijlocie care au cel puțin 3 ejaculări pe săptămână au cu 50% mai puține perspective să dezvolte afecţiuni ale prostatei decât ceilalți care fac sex mult mai rar.

Sexul reduce cantitatea de stress din corp. Bărbații şi femeile ce au beneficiat de mai mult sex în perioada celor 2 săptămâni înaintea unei zile importante s-au descurcat cu mult mai bine în prezentări sau la orice a presupus încrederea de sine, potrivit libertate.ro .

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel