De ce să pui slănină în carnea tocată de vită. Trucul gospodinelor cu experiență
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Slănina poate reprezenta un ajutor în bucătărie, atunci când vine vorba despre preparatele cu carne tocată de vită. Iată de ce ar trebui să o adaugi în această compoziție. Gospodinele cu experiență știu sigur acest truc.

Cel mai des la carnea de vită se adăugă grăsime, unt sau slănină, scrie bucatarul.eu. În acest mod, se prepară pârjoalele pentru burgeri tradiționali americani. Dacă doriți să pregătiți hamburgeri delicioși de casă, amestecați 200 g de carne tocată cu 1 lingură de unt, 1 lingură de grăsime animală (porc sau miel) și 2 linguri ulei de măsline. Potriviți cu sare și piper negru măcinat. Amestecați bine. Prăjiți pârjoalele în mod obișnuit.

Pentru ca tocătura să fie mai gustoasă, adăugați în carnea tocată ceapă crudă sau puțin cartof crud, ambele date prin răzătoarea mică.

Atunci când vrei să cumperi carne de vită sau de porc și îți dorești să te asiguri că este proaspătă o poți face folosind un truc extrem de folositor: prin apăsare cu un deget. Cu cât adâncitura formată dispare mai repede, cu atât carnea e mai bună.

Vezi și: De ce să pui ouă crude în carnea tocată de porc. Trucul genial al bucătarilor

Borș de pește. Rețeta perfectă după Sărbători. Sănătos și delicios!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel