Urmărește emisiunea live
De ce să pui sare în sticla cu ulei, înainte de-al folosi la prăjeli. Trucul genial pe care-l vei repeta
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Există câteva secrete care îți pot fi de mare folos, în bucătărie. Acest truc este extrem de eficient. Iată cum te poate ajuta sarea pusă în recipientul cu ulei.

Dacă prăjești ficăței, cartofi sau alte alimente similare, presară un vârf de cuțit de sare în recipientul cu ulei. Acesta nu va mai sări, bucătăria ta va rămâne mai curată și tu vei fi în deplină siguranță.

Pentru o friptură suculentă la interior cu o crustă spectaculoasă la exterior, nu trebuie să întorci carnea prea des în tigaie sau pe grătar. Pentru o carne mai fragedă, aceasta trebuie tăiată de fiecare dată contra fibrei.

Ficatul nu trebuie să fie sărat înainte de a-l prăji și ar trebui ținut cont de acest sfat prețios primit de la mama. Astfel, vei reuși să te bucuri de preparatul tău pe deplin. Ficatul trebuie sărat la sfârșitul gătitului, altfel se întărește. De asemenea, este recomandat ca nici friptura să nu se săreze înainte de a fi prăjită, deoarece sarea o va face să se usuce excesiv şi să îşi piardă aroma.

Vezi și: De ce să nu completezi supa cu apă rece, în timpul fierberii. Secretul pe care trebuie să-l știe orice gospodină

Cartofi prăjiți cu ou și brânză. Mâncarea adorată de români

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel