De ce să pui o coajă de banană sub friptură, înainte de-a o băga la cuptor. Nu te-ai fi gândit la asta!
Autor: Ema Apostu | Publicat pe: 11 aug 2020, 18:07
WhatsApp
Există un truc foarte eficient, atunci când vine vorba despre prepararea unei fripturi la cuptor. Iată de ce ar trebui să folosești cojile de banane în acest caz.

Manganul, magneziul şi potasiul din cojile de banane ajuta la albirea naturală a dinţilor. Freacă partea interioară a unei coji de banana de dinţii tăi, pentru o nuanţă mai albă, potrivit retetepractice.ro.

Înainte de a da o friptură la cuptor, pune o coajă de banana alături de aceasta sau sub friptură, pentru a obţine un preparat mai suculent.

Masează tenul cu interiorul unei coji de banana în fiecare zi, iar după câteva zile vei observa o îmbunătăţire considerabilă.

ATENȚIE! Coaja de banană poate fi folosită dacă nu este tratată chimic.

Vezi și: Cum se păstrează corect cartofii. Așa nu se vor mai strica! Truc genial

Salata Tăbăcarilor. Rețeta veche gătită în comunism

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?