De ce să pui conopida în apă cu lapte. Trucul din bucătăria bunicii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Trucurile în bucătărie sunt un adevărat ajutor pentru gospodinele care își doresc ca totul să iasă perfect. Știi de ce conopida ar trebui pusă în apă cu lapte?

Daca vrei să prepari ouă ochiuri sau supă de mazăre, poţi folosi în locul bacon-ului, paprika afumată.

Dacă reţeta cere multă sare, foloseşte în locul acesteia zeamă de lămâie sau lime. Astfel vei evita să consumi sodiu, iar mâncarea ta va fi delicioasă. 

Uită de sandwichurile cu unt. Piureul de avocado îl poate înlocui cu succes.

De ce să pui conopida în apă cu lapte

Foloseşte iaurtul light, în loc de smântână sau lapte bătut, în ciorbe sau ca dressing în salate.

Ca să păstrezi albul imaculat al conopidei, trebuie să apelezi la un truc care face minuni. Nu trebuie dâct să pui conopida în apă şi să adaugi puţin lapte şi sare, în timp ce se fierbe. Acest lucru o va împiedica să devină mai închisă la culoare.

Dacă vrei să prepari o prăjitură, înlocuieşte jumătate din cantitatea de ulei din reţeta cu suc de mere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel