De ce să pui bicarbonat în ulei, când prăjești ceapa. Trucul secret al gospodinelor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Trucurile folosite de gosppdine în bucătărie sunt o comoară la casa omului. Știi de ce ar trebui să pui bicarbonat în uleiul în care prăjești ceapa? Este extrem de eficient, dacă vrei să fii lăudat.

Dacă vrei să prepari cartofi prăjiţi ori copţi, foloseşte aparatul de feliat mere pentru a obţine felii perfecte.

Vrei să storci repede toată zeama dintr-o lămâie? Bag-o la cuptorul cu microunde pentru 15 secunde, înainte de a scoate sucul din ea, scrie gustos.ro.

Dacă prepari o prăjitură cu unt, congelează-l şi dă-l prin razătoare pentru a-l încorpora mai rapid în compoziţia desertului.

Vezi și: Ce se întâmplă dacă bei apa în care ai fiert o banană. Efect în 15 minute!

De ce să pui bicarbonat în ulei, când prăjești ceapa

Pune o cârpă sau un prosop de hârtie sub tocător pentru a împiedica alunecarea sa atunci când toci legume sau fructe.

Caramelizează ceapa mai rapid, adăugând bicarbonat de sodiu în tigaie.

Înfige un cuţit ascuţit în sâmburele de avocado pentru a-l scoate din miez.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel