De ce să nu-ți comanzi pizza gata feliată, acasă. Greșeală majoră!
Pizza este unul dintre delicioasele feluri de mâncare pe care nu-l poți refuza. Totuși, în cazul în care alegi livrarea la domiciliu, trebuie să refuzi să o primești feliată. Iată motivul.
Când comanzi pizza acasă, specifică faptul cănu o vrei feliată. Când este tăiată crusta, toată zeama se scurge, iar pizza devine uleioasă și moale.
Încinge un pic cuptorul, înainte să îți fie livrată. În momentul în care o primești, mai bag-o puțin la încălzit și menține temperatura sub 100 de grade Celsius, scrie feminis.ro. Astfel, ingredientele să vor încălzi fără să se ardă, iar crusta să rămână crocantă.
Când pizza a ajuns la temperatura dorită, o poți felia tu, chiar înainte să o mănânci.
Vezi și: De ce să ungi carnea cu ulei de măsline, înainte de prăjire. Secretul gospodinelor
Ce faci cu mâncarea rămasă de la Paşti. Cele mai bune idei. Economie garantată!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Ascultă articolul în limba română Listen to the article in English Écoutez l'article en français Playlist audio - ascultă toate știrile
- De ce militarii și oamenii cu handicap nu au primit „pensia” înainte de Paște 2024. Unde s-a produs confuzia
- Motivul pentru care o tânără a refuzat să mai plătească la casele self-pay din supermarket / video
- Adio, mașini în București? Ce spune Nicușor Dan
- BANCUL ZILEI: Rețeta ciorbei de burtă
- Ieșirea din scenă a lui Klaus Iohannis: pas cu pas, spre scenariul lansat în DCNews în decembrie 2023
- "Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”. Designerul Giulia Rossignoli dă cărțile pe față: E total invers
- Riscurile la care ne expunem când facem cumpărături de pe Shein și Temu
- Cum să treci corect pe „sub masă” - Sfântul Epitaf, în Vinerea Mare. Preotul Nicolae Crângașu: Așa se face
- Lui Mihai Mărgineanu nu i-a venit să creadă ce a văzut în Vama Veche / foto în articol
- Copiii din București merg degeaba în Herăstrău. Nicușor Dan: Când se va rezolva problema cu locurile de joacă