De ce să lași o ceapă zdrobită în bucătărie. Vei fi uimit de rezultat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Ceapa nu te face doar să plângi, atunci când o tai. Ea te poate ajuta și în alte situații. Iată ce se întâmplă dacă o lași zdrobită, pe o farfurie, în bucătărie.

Amestecul de sare cu bicarbonat face minuni în cazul unui cuptor plin cu grăsime. Este soluţia cea mai ieftină şi simplă pentru a curăţa murdăria.

Puneţi într-un bol 10 linguri de bicarbonat de sodiu, patru linguri de apă fierbinte şi trei linguri de sare mare de bucătărie. Amestecaţi bine toate ingredientele până când se formează o pastă. Puneţi pasta obţinută pe zonele murdare ale cuptorului şi lăsaţi-o să acţioneze timp de 20 de minute. Clătiți bine cu apă caldă.

Bucătăria se dezinfectează cu ceapă. Închide geamul încăperii, zdrobeşte o ceapă mare şi las-o pe o farfurie cât ieşi la cumpărături. La întoarcere, aeriseşte încăperea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel