Data actualizării:
Data publicării:

De ce să lași o ceapă zdrobită în bucătărie. Vei fi uimit de rezultat

Autor: Ema Apostu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp

Ceapa nu te face doar să plângi, atunci când o tai. Ea te poate ajuta și în alte situații. Iată ce se întâmplă dacă o lași zdrobită, pe o farfurie, în bucătărie.

Amestecul de sare cu bicarbonat face minuni în cazul unui cuptor plin cu grăsime. Este soluţia cea mai ieftină şi simplă pentru a curăţa murdăria.

Puneţi într-un bol 10 linguri de bicarbonat de sodiu, patru linguri de apă fierbinte şi trei linguri de sare mare de bucătărie. Amestecaţi bine toate ingredientele până când se formează o pastă. Puneţi pasta obţinută pe zonele murdare ale cuptorului şi lăsaţi-o să acţioneze timp de 20 de minute. Clătiți bine cu apă caldă.

Bucătăria se dezinfectează cu ceapă. Închide geamul încăperii, zdrobeşte o ceapă mare şi las-o pe o farfurie cât ieşi la cumpărături. La întoarcere, aeriseşte încăperea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel