DE CE s-a decis Monica Columbeanu să-și scrie memoriile - VIDEO
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Monica-Columbeanu-feb-18
Monica-Columbeanu-feb-18

Logodnă, nuntă, o naştere în direct şi un divorţ în faţa unei ţări întregi. Monica Columbeanu nu putea să îşi încheie altfel povestea de Cenuşăreasă decât public. Zeci de întrebări îşi vor găsi răspunsul în paginile de memorii ale divei de la Izvorani. Pentru că Monica a hotărât să scrie o carte. Nu a trecut pe foaie niciun rând, dar e sigură de succes şi s-a gândit deja ce va face cu banii. Îşi va plăti avocatul, care nu a văzut până acum niciun ban.

"Am fost fascinată de lumea în care Irinel trăia, o lume total diferită de cea din care veneam eu. Soţul meu nu a făcut altceva decât să mă prindă într-o cuşcă. Viaţa îmi fusese invadată de camere de televiziune, eram judecată şi expusă. Toată această expunere fusese ideea lui Irinel", spune Monica.

O idee care a făcut-o celebră peste noapte şi de care a profitat din plin. Fără banii lui Irinel Columbeanu, Monica îşi scoate la vânzare viaţa. Se pregăteşte să îşi publice memoriile. Şi nu puţini sunt cei interesaţi să le citească.

Nici nu a început să lucreze la carte şi Monica ştie deja ce va face cu banii. Îşi va plăti avocatul. Cu un contract de peste un milion de euro în Statele Unite, Monica nici nu se gândeşte să scoată vreun leu din buzunar pentru serviciile lui Ionuţ Dojană. Îi promite însă drepturile de autor. Până atunci avocatul mai are de aşteptat, relatează Antena3.

Veştile nu sunt dintre cele mai bune pentru Ionuţ Dojană. În medie, un volum de memorii costă 60 de lei, vânzările nu depăşesc 2.000 de exemplare şi niciun autor român nu s-a îmbogăţit după ce şi-a povestit viaţa. E drept, în străinătate lucrurile ar sta altfel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel