Urmărește emisiunea live
De ce președintele Iohannis a ieșit din ”muțenie”? Dîncu: Este unul dintre cei mai informați oameni din România. Înțelege și vede
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES
Vasile Dîncu (PSD) a explicat în exclusivitate pentru DC NEWS de ce preşedintele Klaus Iohannis este atât de activ în relaţia cu presa.

"Preşedintele României a fost, cel puţin în primul mandat, un preşedinte constituţional. Sigur că venea şi după un preşedinte jucător şi asta l-a făcut poate să fie mai precaut în ceea ce a făcut. Legat de ce se întâmplă acum, eu cred următorul lucru. În primul rând, preşedintele este unul dintre cei mai informaţi oameni din România, dacă nu cel mai informat. Cu siguranţă că preşedintele României înţelege tendinţele, sondajele, le vede, şi vede că PNL nu reuşeşte să devină partidul pe care l-ar fi dorit, adică partidul care să fie un pilon puternic pentru o coaliţie, sau chiar să guverneze singur. Şi atunci încearcă oarecum disperat să ajute, transferând din credibilitatea sa spre PNL. Doar că acest lucru nu se poate face decât limitat. Şi ca să faci asta, ar trebui ca la celălalt capăt al transferului să existe un actor social, politic, care să poată să demonstreze ceea ce spui tu de la tribuna celui mai important palat al României", a declarat Vasile Dîncu în exclusivitate pentru DC NEWS. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel