De ce îl dă Boagiu în judecată pe Ponta
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
boagiu-il-apara-pe-basescu-in-fata-lui-ponta-85066-1
boagiu-il-apara-pe-basescu-in-fata-lui-ponta-85066-1

Vicepreședintele PDL, Anca Boagiu, a declarat miercuri că îl dă în judecată pe prim-ministrul Victor Ponta prentru prejudicii aduse statului statului și pentru "încălcarea tratatului de aderare al României la UE," transmite Mediafax.

"Am luat decizia să-l dau în judecată pe candidatul Ponta pentru prejudiciile pe care le-a adus statului român, pentru blocajele pe care le-a produs în economia românească, pentru prigonirea pe care a pornit-o împotriva investitorilor din România, pentru încălcarea tratatului de aderare a României la UE. De ce pentru tratat? Pentru că planurile noastre de dezvoltare sunt angajamente ale acestui tratat, pe care suntem obligaţi să-l respectăm," a declarat democrat-liberala.

Ea îi cere șefului Executivului să-și asume public dacă are altă orientare, în afară de cea europeană. "Îi cer public candidatului Victor Ponta să ne spună dacă orientarea sa este europeană şi să şi-o asume înainte de 9 decembrie, îi cer public să ne spună dacă are o altă orientare, pe care să şi-o asume înainte de 9 decembrie, nu să ne facă ceva, ce ne pregăteşte până la urmă, să ne scoată din Europa," fostul ministru al Transporturilor.

Anca Boagiu nu a precizat ce articole din prevederile legale a încălcat premierul, dar a menționat că avocații săi lucrează la documentul de dare în judecată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel