Urmărește emisiunea live
De ce au nevoie copiii pentru a se apuca de sport. Ancuţa Stoenescu, baschetbalistă: Putem să îi ajutăm
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Baschetbalista Ancuţa Stoenescu a explicat, în cadrul evenimentului "UPGRADE ROMANIA: SĂNĂTATE PRIN SPORT. SPORTUL, MINA DE AUR A ECONOMIEI", organizat de DC Media Group, de ce au nevoie copiii pentru a se apuca de sport, dar şi care sunt neajunsurile cu care se confruntă sportivii. 

"Trebuie să învăţăm să construim, să învăţăm să creem modele, pentru că doar aşa putem scăpa de acele dovezi medicale. Având modele, copiii îşi doresc să facă sport. Noi putem să îi ajutăm în acest sens. Ar fi multe lucruri la care trebuie să renunţăm, pentru că totul este simplu în sport. Nu avem nevoie de telefoane, de tablete, de stat pe canapea. În sport totul este mai frumos, mai dinamic, mai antrenant. Şi cred că doar aşa vom reuşi", a declarat Ancuţa Stoenescu. 

De ce nu vin suporterii în sălile de sport

"Într-adevăr, condiţiile sunt foarte grele pentru toţi sportivii români. Eu încă vin dintre ei şi ştiu ce înseamnă să te antrenezi într-o sală unde este mai frig ca afară, iar noi trebuie să ne dezbrăcăm în maieuri, şorturi. Nu avem voie să purtăm ceva pe dedesubt, pentru că nu ne dă voie regulamentul. Şi asta ne afectează, pentru că practic un sport de echipă şi avem nevoie de suporterii. Dar suporterii nu vin la sală pentru că este frig şi  nu vor să răcească, nu vor să ajungă ulterior la medici. Despre asta vorbim!", a mai explicat baschetbalista. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel