De ce a explodat Barna. Culisele supărării pe PNL, ce i-a făcut Orban
Autor: Roxana Neagu | Publicat pe: 02 iul 2020, 00:00
WhatsApp
Dan Barna s-ar fi supărat pe Ludovic Orban. 

Conform Digi24, Dan Barna s-ar fi supărat că Ludovic Orban l-a ignorat: nu l-ar fi invitat la evenimentul în care a fost anunțat programul de relansare economică a României, un plan pe mai mulți ani. 

Dan Barna a fost critic cu acest program ulterior evenimentului. Vezi aici: Relansare economică. Programul PNL, desființat de Barna: Listă de dorințe. Realismul e inexistent

Știm că programul nici măcar n-a fost discutat cu USR. "Nimeni de la USR nu a fost informat sau invitat la vreo discuţie despre planul de relansare economică. Ce pot să spun legat de relansare, Doamne ajută! Aşteptăm cu toţii acest program, avem nevoie de el. România trebuie să se mişte înainte, să ajute mediul economic, pentru că va dura până vom ieşi din acest început de criză economică. Business-ul privat a decontat până acum toată factura acestei perioade şi nu cred că e corect! Nu a fost niciun fel de presiune pe mediul bugetar! Dar aşa a ales Guvernul. Trebuie să ieşim din povestea asta cât mai bine", a declarat deputatul USR Ionuţ Moşteanu în exclusivitate pentru DCNEWS. "Nu, nu a fost invitat nimeni la discuţii din partea USR", a întărit Dan Barna.

Și această situație vine în contextul în care liberalii vorbesc despre un viitor guvern PNL - USR. Nemulțumit nu ar fi doar Dan Barna, ci liderii USR care spun că planul trebuia discutat și cu ei, dar liderul lor nici măcar la eveniment n-a fost invitat. 

G Ad:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro