DC News și Mircea Badea i-au plătit amenzile lui Florin Bădiță
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
DC News a fost singurul site care a scris despre faptul că lui Florin Bădiță, unul dintre fondatorii paginii Corupția Ucide, a lansat o campanie online prin care strângea bani pentru a-și putea achita cele cinci amenzi primite "în mod abuziv" din partea Jandarmeriei pentru că a protestat.

La momentul când am redactat știrea prin care anunțam situația respectivă, tânărul strânsese 90 de dolari. Apoi, Mircea Badea a alocat acestui subiect circa 15 minute în emisiunea "În gura presei", la Antena 3. A doua zi, suma strânsă de Florin Bădiță a ajuns la 510 dolari (1.998 lei) în contextul în care cuantumul amenzilor este de 2.100 lei. Așa că, putem spune, că prin promovarea DC News și a lui Mircea Badea, protestatarul va reuși să-și plătească datoriile mult mai repede decât și-a imaginat.

[citeste si]

Amintim că Florin Bădiță fusese înștiințat de angajatorul său că i s-a pus poprire pe salariu, urmând să rețină 33% în fiecare lună, până i se plătea creanța. În total, are de plătit 2.100 lei pentru cinci amenzi "abuzive oferite de jandarmerie în perioada 2011-2015".

(w670)

Florin Bădiță lucrează ca Map Analyst la o firmă din Cluj, mai precis Telenav. Aceasta este o companie ce activează în domeniul soluțiilor personalizate de navigație. Misiunea Telenav este de a reduce stresul, crește productivitatea și de a face viața mai frumoasă pentru cei 'on the go'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel