David Popovici: Tot ce nu mi-a ieșit poate fi antrenat și va fi antrenat!
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
David Popovici a transmis un mesaj, după ce s-a clasat pe locul 6 la proba de 100 de metri liber.

După ce s-a clasat pe locul 6 la proba de 100 de metri liber la Campionatele Mondiale de Natație de la Fukuoka (Japonia), David Popovici a transmis un mesaj,

„Din fericire, tot ce nu mi-a ieșit poate fi antrenat și va fi antrenat. Dacă ar fi după mine, m-aș întoarce mâine în bazin, dar din păcate sau din fericire, de fapt, trebuie să-mi iau și niște timp liber pentru mine. 

Trebuie să reflectez asupra a tot ce s-a întâmplat, asupra anului care a fost cu suișuri și coborâșuri. Un an complicat, ciudat, atipic pentru mine și nu e deloc sfârșitul lumii. 

De abia aștept să merg la următorul concurs și să le demonstrez adversarilor mei că s-au bucurat prematur, poate, de locurile mele mai îndepărtate de cea mai înaltă treaptă a podiumului. Și da, sunt și un pic bucuros că s-a terminat, pentru că, fie că vreau sau nu să recunosc, a fost un stres”, a spus David Popovici, conform gsp.

CITEȘTE ȘI      -      David Popovici s-a clasat pe locul 6 în finala de 100 de metri liber la Campionatele Mondiale de la Fukuoka 2023 - Foto / Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel