Urmărește emisiunea live
Daune de aproape 300.000 de dolari pentru o femeie tunsă greșit la salon
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ. Imagine de Tumisu de la Pixabay
Foto ilustrativ. Imagine de Tumisu de la Pixabay
O instanță a decis că un salon de înfrumusețare trebuie să plătească daune de aproape 300.000 de dolari după ce o femeie a fost tunsă mai scurt decât a vrut.

O instanță din India a decis ca un salon de înfrumusețare să plătească daune de 20 de milioane de rupii, echivalentul a circa 271.000 de dolari, după ce o femeie a fost tunsă greșit. Salonul poate contesta decizia, dar nu și-a exprimat această intenție. 

Clienta salonului avea contracte cu firme de produse pentru îngrijirea părului și, pentru că personalul nu i-a respectat instrucțiunile și a tuns-o prea scurt, tânăra a suferit o pierdere uriașă, scrie BBC

Autoritatea pentru protecția consumatorului a constatat că femeia 'și-a pierdut contractele și a suferit o pierdere uriașă care i-a schimbat complet stilul de viață și i-a spulberat visul de a deveni un model de top'. 'În cele din urmă, și-a pierdut și locul de muncă'.

Vizita la salonul cu pricina, amplasat într-un hotel de lux din capitala Indiei, a avut loc în 2018. Atunci, tânăra a dat instrucțiuni specifice personalului privind felul în care voia să fie tunsă.

Stilistul însă i-a lăsat la spate doar 10 cm din lungimea părului, 'până la umăr', arată documentele. După ce s-a plâns de tunsoare, i s-a oferit un tratament gratuit pentru păr, dar și acesta a fost realizat greșit. 

VEZI ȘI: Femeie găsită moartă la solar, de o clientă care-și aștepta rândul să se bronzeze

Descoperire macabră într-un salon de bronzare din Deutsch Kaltenbrunn, din Austria, în luna mai a.c.. O femeie în vârstă de 50 de ani a fost găsită fără suflare de o altă clientă care voia să se bronzeze, după cel puțin două ore petrecute în cabină.

Clienta care a făcut descoperirea le-a povestit anchetatorilor că și-a dat seama că ceva nu este în regulă când, deși expirase timpul alocat, persoana din cabină nu făcea niciun zgomot, conform Daily Mail.

A strigat-o, i-a bătut în cabină și a constatat că nu primește niciun răspuns. La scurt timp, femeia a deschis cabina și a văzut-o pe clienta în cauză moartă. 

La fața locului au fost chemate serviciile de urgență, care au efectuat în zadar manevrele de resuscitare.

Reprezentanții salonului nu au găsit nereguli la cabină. (Citește continuarea articolului AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel