Data publicării:

Daniela Simulescu: Putin este destinul lui Zelenski, doar că Zelenski e și karma și destinul lui Putin

Autor: Rodica Mitu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Între Vladimir Putin, președintele Rusiei, și Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, există o „relație karmică”, potrivit astrologului Daniela Simulescu.

Vladimir Putin este Balanță, are Nodul Sud (karma) în Leu și Nodul Nord (destinul/misiunea) în Vărsător. Cu privire la Volodimir Zelenski, acesta este Vărsător, cu Luna/Marte/Saturn în Leu și Nodul Nord (destinul/misiunea) în Balanță.

Cu alte cuvinte, „Putin este destinul lui Zelenski”, a spus Daniela Simulescu, „doar că Zelenski este și karma și destinul lui Putin”.

„După teoria compatibilității astrologice, putem spune că cei doi au o relație karmică”, a subliniat astrologul Daniela Simulescu.

„Sunt două aspecte de temut în astrograma lui Vladimir Putin”, susține Daniela Simulescu

„Venus se afla în semnul Scorpionului. De aici obsesia lui Vladimir Putin pentru lumea spionajului, jocuri de putere, control și manipulare. Când te naști cu acest aspect, te simți într-o luptă permanentă pentru supraviețuire, crezi că toți te vor trăda și că vei fi abandonat. Suferi de mania persecuției. Sau ai un nivel uimitor de paroxism. Din cauza acestor frici, devii capabil de gesturi inimaginabile și răzbunător. 

Marte, planeta acțiunii și a masculinității, se afla în Săgetător. Una dintre cele mai bune poziții pentru sportivi. Vladimir Putin a practicat artele marțiale încă din copilărie. Dar Marte în acest semn te poate transforma într-un luptător pentru îndeplinirea unui obiectiv măreț. Și adoră depășirea limitelor, atât la propriu, cât și la figurat. 

Sunt două aspecte de temut în astrograma lui Vladimir Putin: conjuncția Soare-Saturn care îl ajută să revină după orice greutate(ba chiar devine mai puternic cu trecerea timpului) și conjuncția Pluto-Nodul Sud din Leu care îl face dictatorul perfect sau să creadă că este invincibil. 

Vă rog să țineți cont de un lucru: Astrele predispun, dar omul dispune. Cu alte cuvinte, oricine se putea naște cu o astrogramă ca a lui Vladimir Putin. Dar parcursul său depinde de țara trăiește, de familie, de experiență, de educație. Și bineînțeles, de tiparele transgeneraționale. Că de acolo pornesc toate”, a mai spus astrologul Daniela Simulescu despre președintele Rusiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel