Daniela Simulescu, mesaj de Paşti pentru români. "Iisus s-a răstignit pentru noi. Noi pentru cine ne răstignim?"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Daniela Simulescu
Facebook Daniela Simulescu
Astrologul DC NEWS Daniela Simulescu a venit cu un mesaj de Paşti pentru toţi românii. Aceasta a îndemnat oamenii la o viaţă mai liniştită, în care importantă este descoperirea sinelui. 

"Hristos a înviat. Paşte fericit, sărbătoare liniştită să aveţi. V-aş face multe urări, dar mai bine vă citesc ceva. Anul trecut v-am citit o poezie potrivită pentru acele vremuri. De data asta e un text care înglobează tot ce vă urez eu acum de Paşti. Dacă Iisus a trecut prin acele chinuri pentru noi, înseamnă că şi noi ar trebui să ne dăm seama de acele  lucruri pe care le facem în viaţă de nu ne este bine. 

Vă citesc textul, luaţi-o ca o urare. Nu degeaba îl citesc, ci pentru că avem multe planete în Taur, iar Taurul vorbeşte de ataşamente, despre lucruri la care nu putem renunţa uşor, chiar dacă ne fac rău de multe ori. 

'Dă drumul oamenilor care nu sunt pregătiți să te iubească! Acesta este cel mai greu lucru pe care va trebui să-l faci în viata ta și va fi și cel mai important lucru.

Încetează să porți discuții dificile cu oameni care nu vor să se schimbe.

Încetează să te prezinți persoanelor care nu au niciun interes în prezența ta. Știu că instinctele tale sunt să faci tot posibilul să fii apreciat de cei din jur, dar este un impuls care îți fură timpul, energia, sănătatea mentală și fizică.

Când începi să lupți pentru o viață cu bucurie, interes și angajament, nu toți vor fi gata să te urmeze în acel loc.

Asta nu înseamnă că trebuie sa schimbi ceea ce ești, înseamnă că trebuie să lași să plece oamenii care nu sunt pregătiți să te însoțească.
Dacă ești exclus, insultat, uitat sau ignorat de oamenii cărora le dedici timpul, nu iți faci o favoare continuând să le oferi energia și viața ta.

Cu cât petreci mai mult timp încercând să faci pe cineva care nu te poate iubi, cu atât mai mult timp pierzi lipsindu-te de posibilitatea acelei conexiuni cu altcineva. Există miliarde de oameni pe această planetă și multi dintre ei te vor întâlni, la nivelul tău de interes și angajament. Cu cât te implici mai mult cu oameni care te folosesc ca pernă, opțiune de fundal sau terapeut pentru recuperarea lor emoțională, cu atât scapi mai mult de comuniunea pe care o dorești.

Poate dacă nu mai apari, nu te vor căuta. Poate dacă încetezi să mai încerci, relația se va termina. Poate dacă nu mai trimiți mesaje, telefonul tău va rămâne întunecat săptămâni întregi. Asta nu înseamnă ca ai stricat relația, înseamnă că singurul lucru care a susținut-o a fost energia pe care doar tu ai dat-o. Aceasta nu este dragoste, este atașament. Se acordă șanse celor care nu merită! Cel mai prețios lucru pe care îl ai în viață este timpul și energia ta, deoarece ambele sunt limitate. Pentru ce îți dedici timp și energie îți va defini existența.

Când o să realizezi asta, o să începi să înțelegi de ce ești atât de nerăbdător să pleci când îți petreci timpul cu oameni, în activități, locuri sau situații care nu îți priesc. Vei începe să realizezi că cel mai important lucru pe care îl poți face pentru tine și pentru toți cei din jurul tau este să îți protejezi energia mai înverșunat decât pe orice altceva.

Nu ești responsabil pentru salvarea nimănui. Nu ești responsabil pentru a îi convinge să se îmbunătățească. Nu e treaba ta să exiști pentru oameni și să le dai viața ta! Pentru că dacă te simți rău, dacă te simți obligat, vei fi rădăcina tuturor problemelor tale din cauza insistenței tale, temându-te că nu îți vor întoarce favorurile pe care le-ai acordat. Singura ta obligație este să realizezi că ești stapânul destinului tău și să accepți dragostea pe care crezi că o meriți. Decide ca meriți o prietenie adevărată, angajament real și iubire completă cu oameni sănătoși și prosperi.

Așa că așteaptă să vezi cât de mult o să începe să se schimbe totul'.

Cu atât de multe planete în Taur, e momentul să ne dăm seama că avem nişte ataşamente puternice şi că ne refuzăm, de fapt, iubirea, echilibrul, liniştea, pentru că ne place să fim victime. Nu trebuie să schimbăm pe nimeni şi să nu ne schimbăm pentru nimeni. În momentul în care noi suntem aşa, vom găsi cu siguranţă pe cineva ca noi, care să ne iubească cu adevărat, o persoană potrivită. Asta nu se întâmplă doar pe plan amoros, ci şi pe planul prietenilor sau la serviciu. Unde nu te simţi bine, nu are rost să insişti, să tragi de iubirea celorlalţi, să te consumi pentru asta, nu are rost. Aveţi grijă pentru cine vă răstigniţi. Iisus s-a răstignit pentru noi, dar noi pentru cine ne răstignim? Suntem simpli oameni!", a spus Daniela Simulescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel