Daniel Zamfir: Eram în PNL. Ni se spunea să zicem, la TV, un anumit lucru despre Dacian Cioloș
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Daniel Zamfir FOTO AGERPRES
Daniel Zamfir FOTO AGERPRES
Daniel Zamfir (ALDE) consideră că fostul prim-ministru Dacian Cioloş vinde iluzii.

„Domnul Cioloș vorbește, în continuare, de alegeri anticipate în mod intenționat ca să vândă iluzii. În mod concret, pe actuala Constituție, în acest momente, alegerile anticipate sunt imposibil de făcut. Nu se pot face alegeri anticipate! Să vorbească domnul Cioloș despre lucrurile din această guvernare... e deja... nu mai zic revoltător. Se pune într-o situație ridicolă.

Un prim-ministru care are cred cele mai proaste rezultate posibile în materie de... orice. Dacă mie îmi spune cineva o măsură bună luată în guvernarea Cioloș, eu sunt dispus să accept lucrul acesta", a spus, luni seară, Daniel Zamfir în platoul Antena 3.

„Eram la PNL atunci, în campanie electorală”, a continuat Daniel Zamfir, „mi s-a spus de la partid că trebuie să-l susținem pe Cioloș. Și mă duceam și eu în studiouri de televiziune și îi rugam pe cei de la partid, de la comunicare, să-mi dea un element pozitiv să spun că a făcut Cioloș în guvernare. Tragem linie după un an, și ce a făcut bine Cioloș? Știți ce-mi dădeau? A transparentizat administrația”.

„Atât! Dar o măsură favorabilă pentru mediul de afaceri?", a mai spus Daniel Zamfir în platoul Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel