Daniel Tudorache: Prezența la vot, 50 % în Sectorul 1. Pentru Capitală nu va fi nicio dezbatere electorală
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Daniel Tudorache
Daniel Tudorache
Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1, i-a asigurat din nou pe votanți că scrutinul la locale  va avea loc în condiții maxime de siguranță, în contextul crizei Covid-19.

„Eu cred că nu va fi dezbatere. Dar poate se vor răzgândi. Oricum Nicușor Dan nu va veni. Poate Gabriela Firea și Traian Băsescu vor veni, dar Nicușor Dan nu va veni, pentru că se face de râs. Traian Băsescu știe cu ce se mănâncă Primăria Capitalei, Gabriela Firea știe…Nicușor Dan…

E foarte important, acum o lună și jumătate mi-era și mie teamă de ziua de vot, cum folosești ștampila, dar între timp s-au reglementat toate situațiile. În Sectorul 1 vom da măști, mănuși, acea soluție de dezinfectare. Toți vor fi protejați din toate punctele de vedere. Totul va fi SAFE, a declarat Daniel Tudorache la Gândul Live.

Prezența la vot, peste 50 la sută în Sectorul 1

Să sperăm că nu vor fi cozi. Ar trebui să se miște mai repede cei din secția de votare. Fiecare are 4 buletine de vot, dar în rest timpii morți nu vor fi, pentru că față de dățile trecute, mai pierdem timpul cu masca și mănușile în mâini. Maxim un minut vom pierde cu fiecare votant. Restul va fi ca înainte. Totul se va proceda destul de repede în secția de votare.

Da. Noi ce putem spune? Am avut cea mai mare prezență de la europarlamentare. Dar prezența va fi totuși mare, peste 50% la Sectorul 1.

Totul este asigurat, nu au nicio problemă. Singura problemă e că s-ar putea să se formeze cozi afară.

Dacă are mască, mănuși, cineva cu simptome. Am mai văzut și eu în Franța doi inși într-o mașină , aveau mască unul pozitiv, unul negativ și nu s-a transmit. Cu mască nu s-a transmis.

Tudorache: Directorul unei școli întârzie distribuția tabletelor, ca să mă înjure părinții și să nu mă voteze

Nu pot să spun că părinții refuză tabletele. Am un caz special la Liceul Brâncoveanu, unde directorul a decis să dea tabletele mai târziu. Bănuiesc că are altă orientare politică, preferă să facă campanie politică…

Nu vine cu o tabletă, o dă mai târziu, ca să mă înjure părinții și să nu mă voteze. Are o orientare USR-istă, au mai fost școli unde i-a pus pe părinți să semneze că iau tableta. Tableta are internet pentru 2 ani. Dacă o sparge, nu îi cerem banii înapoi, ci nu îi mai dăm altă tabletă.

Decât să faci o faptă bună și să le dai copiilor tableta, marea majoritate au predat tablete… Dar sunt anumite licee, școli generale, care au îngreunat această predare a tabletelor, doar doar ca părinții să se enerveze pe primar.

Sunt profesori care pot face un pic de campanie electorală, a mai declarat Daniel Tudorache la Gândul Live.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel