Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării Regionale: Telenovela "Liviu" s-a încheiat
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Daniel Suciu
Sursa foto: Facebook Daniel Suciu
Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării Regionale, a transmis, pe pagina sa de Facebook, un mesaj pentru "corul cârcotașilor care nu mai înceta cu îndoielile și prostiile".

Ministrul Daniel Suciu a transmis un mesaj cu privire la proiectul "Consolidarea şi modernizarea Corpului A - Colegiul Naţional Liviu Rebreanu", Bistriţa.

"M-am învățat să tac atunci când trebuie să duc un obiectiv până la capăt, deși corul cârcotașilor nu mai înceta cu îndoielile și prostiile. Nu doar să tac, dar să și fac. Așadar, am finalizat cu "Liviu Rebreanu" și am ajuns la ultima etapă, licitația. Nu am de spus nimic în minus, poate în plus o singură constatare: rămâne cum am stabilit, telenovela 'Liviu' s-a încheiat, în mai puțin de 6 luni de când ne-am asumat asta.

Există finanțare de la CNI, licitația se desfășoară pentru partea noastră de finanțare (41 de milioane ) iar colaborarea cu Biserica Evanghelică, Primăria Bistrița și conducerea liceului a fost una discretă și eficientă. I-am lăsat pe alții să tot dezbată și să se îndoiască. Până la urmă, sunt 11,5 milioane de euro pentru istoria orașului, un efort comun al #MDRAP și Primăria Bistrița iar asta rămâne!", a transmis ministrul Daniel Suciu pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel