"A încercat să dea o conotație negativă vizitei Victoriei Nuland"
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
agerpres_7517167
agerpres_7517167

Un senator PSD a vorbit despre ceea ce a însemnat vizita Victoriei Nuland în țara noastră. Daniel Savu consideră că vizita asistentului secretarului de Stat al SUA este de bun augur pentru consolidarea parteneriatului strategic dintre România și SUA.

„Vizita Victoriei Nuland în România reprezintă un semnal pozitiv venit din partea SUA pentru relațiile economice, strategice și pentru întărirea statului de drept. Oricât a încercat propaganda băsistă să dea o conotație negativă acestei vizite, minciunile, intoxicările și manipulările promovate au fost infirmate chiar de către Victoria Nuland.

În plus, asistentul secretarului de Stat al SUA a transmis un mesaj clar din partea SUA, și anume că nu se vor implica în jocurile politice practicate de Băsescu la nivelul politicii interne, ci important este că parteneriatul dintre România și SUA să funcționeze la fel de bine ca până acum”, a explicat Daniel Savu.

De asemenea, senatorul PSD remarca tonul calm al emisarului SUA, spunând că aceasta a avut un dialog constructiv cu Titus Corlățean.

„Întâlnirea ministrului de Externe cu Victoria Nuland a fost un succes. Din fericire, Victoria Nuland, un politician serios și de perspectivă, s-a informat corect și nu a căzut în capcana propagandei portocalii. Aceasta a înțeles faptul că premeirul României lipsește din motive obiective și a subliniat din nou importanța întâlnirii dintre Victor Ponta și Joe Biden de anul trecut”, a concluzionat Savu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel