Daniel Pavel de la Survivor a spus ce le place austriecilor când vin în România: Sunt extrem de încântați 
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Daniel Pavel de la Survivor
Daniel Pavel de la Survivor
Daniel Pavel de la Survivor România 2021 a plecat din România, în urmă cu cinci ani, pentru a se stabili în Viena. Într-un interviu pentru DC News, ne-a povestit ce spun austriecii despre țara noastră.

Întrebat ce-i lipsește cel mai mult din România, atunci când se află la Viena, Daniel Pavel ne-a spus: 

”Cred că, în esență, îmi lipsește în Viena trăirea simbiozei cu <pământul> din care provin. De la brânza noastră cu roșiile noastre, cu gust, și până la cartofii noștri. Deși Viena și Austria mi-au devenit dragi, am doruri, la răstimpuri, legate de oamenii apropiati din București și din țară”.

”Ce părere au austriecii despre România? Ce le spui celor din Austria care nu cunosc nimic despre România?”

”Am avut parte de colegi austrieci extraordinari profesional, ingineri de sunet, moderatori și traineri și cu mulți am rămas în relații apropiate. Austriecii care cunosc România, fie ca motocicliști de vară, sau montaniarzi, sunt extrem de încântați de oameni, de bucătărie, de natură. Tuturor celor de la Viena m-am străduit să le fiu ghid și inspirație despre despre felul nostru de a fi, despre cultura noastră”, ne-a spus Daniel Pavel.

VEZI ȘI: Daniel Pavel de la Survivor, la cinci ani după plecarea din România: Nu regret. I-am fost fidel ambasador țării mele

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel