Daniel Funeriu-Ninel Peia, scandal uriaș: "E.coli este o bacterie, nu virus, idiotule!"
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Un scandal incredibil a izbucnit între fostul ministru al Educației, Daniel Funeriu, și deputatul PSD Ninel Peia. 

Totul a început după ce deputatul PSD Ninel Peia a opinat că vaccinurile ar putea fi o cauză pentru îmbolnăvirile bebelușilor din Argeș. Daniel Funeriu l-a făcut pe Ninel Peia "imbecil". Deputatul PSD nu s-a lăsat mai prejos. 

"E.coli este o bacterie, nu virus, idiotule!"

"O ţară în care un membru al Parlamentului susţine că vaccinurile provoacă moartea este o ţară bolnavă. Oricine face aşa ar trebui să fie pedepsit pentru informații false pentru că reprezintă un grad ridicat de risc pentru sănătatea publică. Şi apropo: E.coli este o bacterie, nu virus, idiotule! Dar, hei, votează pe cine vrei tu, este sănătatea copiilor tăi, nu a mea!", a scris Daniel Funeriu pe Facebook.

Ninel Peia a explicat, la B1 TV, de unde a pornit atacul lui Daniel Funeriu: "Am făcut o cercetare personală că nu se ia în calcul şi varianta ca un vaccin să fie de vină referitor la îmbolnăvirile copiilor din Argeş. Publicând pe blogul meu acest articol, în aceeaşi zi, domnul Funeriu, fost ministru, a găsit de cuviinţă să scrie pe pagina lui de socializare".

"Am vorbit serios. Am să-i administrez o bătăiţă la popul gol în piaţa publică de o săptămână să ţină minte toată viaţa şi sper să nu fie ruşinat"

Deputatul PSD a continuat: "Consider că, fiind bărbat, nu-l dau în judecată, ci o bătăiţă la popou în piaţa publică. Am vorbit serios. Am să-i administrez o bătăiţă la popoul gol în piaţa publică de o săptămână să ţină minte toată viaţa şi sper să nu fie ruşinat. Aş putea să provoc la duel, dar având în vedere că sunt în poligon în fiecare săptămână, normal că nu pot să-mi permit să aibă o şansă mai mică decât am eu". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel